Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avrupa'nın avizesi Kemeraltı'ndan

Avrupa'nın avizesi Kemeraltı'ndan

İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda kendi imalatı avizeleri ve şamdanları Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesi ihraç eden Asım Adanar, girişimciliğin güzel örneklerinden birini sergiliyor. 

  • Ege Postası
  • 21.08.2016 - 11:57

İlkokulu yarıda bırakarak ticaret hayatına atıldığını anlatan Asım Adanır, Kemeraltı Çarşısı'ndaki işyerinde özel tasarımlarla yaptığı kristal avizeleri başta Fransa olmak üzere, Almanya, Belçika, Finlandiya, Hollanda ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerine ve Cezayir'e gönderdiğini söyledi. Adanar, "1975 yılından bu yana avize işiyle uğraşıyorum. Kristal avizelerim sadece ülkemizde değil dünyanın çeşitli ülkelerindeki lüks otel ve alışveriş merkezlerinin tavanlarını süslüyor. İşleri İngiltere'de eğitim gören oğlum Ömer Cenk Adanar'la birlikte yürütüyoruz" dedi. 

Yaptığı özel avizeleri 100 ila 2 bin euro arasında fiyatla satışa sunulduğunu belirten, "Çin'e mal satmadan ölürsem gözüm arkada kalır" diyen Asım Adanar, Fransa'da faaliyet gösteren 50'nin üzerindeki Arap restoranının tavanlarını kendi elleriyle yaptığı avizelerin süslediğini söyledi. Adanar, Fransa'nın Lyon kentinde faliyet gösteren Sarl Euro Bazar, İnter Bazar, EBM Bazar ile Brüksel'deki Alpatex SRL Mağazaları'nın, ürettiği özel tasarım kristal avizeleri Avrupalılara sunduğunu ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.