Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray

Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan maçlarla gruplardan önceki son eleme turuna geçiş yapıldı. Temsilcilerimiz Alanyaspor ve Beşiktaş rakiplerine mağlup olarak maalesef veda etti. Bir diğer temsilcimiz Galatasaray ise kendi sahasında Hırvatistan ekibi Hajduk'u eleyerek gruplardan önceki son eleme turuna kalmaya hak kazandı. Böylece Türkiye olarak Avrupa Ligi'nde tek temsilcimiz kalmış oldu.

  • Ege Postası
  • 25.09.2020 - 14:49

Galatasaray'ın son eleme turundaki rakibi İskoçya Ligi ekiplerinden Glasgow Rangers oldu. 1 Ekim'de yine diğer turlarda olduğu gibi tek eleme maçı usulü oynanacak maç, İskoçya'da gerçekleşecek. Bu turun galibi Avrupa Ligi'ne kalmaya hak kazanacak.

Geçtiğimiz yıllardan bugüne ülkemizi Avrupa'da başarı ile temsil etmiş takımların başında gelen Galatasaray, kulüp başarılarına bir Avrupa Kupası daha katmak için mücadele ediyor. 1 Ekim'de oynanacak maç için hızla hazırlanmaya başlayan Galatasaray'ın performansı merak konusu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın heyecanına ortak olmak için Galatasaray'ın turu geçmesine iddaa oynayabilir, bu önemli gecede heyecanı farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Maçın gollü geçip geçmeyeceği, hangi takımların gol atacağı ve hatta korner sayıları gibi özel etkinlik lerine de https://oley.com ile ulaşabilirsiniz. Maçtan kısa bir süre önce açıklanacak iddaa oranları için takipte olmayı unutmayın.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması başladığında, Avrupa Ligi'ni kazanan takım için de uzun vadeli yapabilirsiniz. Kazanç oranı yüksek olan uzun vadeli şampiyon lerinde, gruplara kalabilirse Galatasaray'ın alacağı şampiyonluk oranı merak konusu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.