Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avrupa fatihleri!

Avrupa fatihleri!

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı sporcuları Fatih Akkan ile Hasan Çakır, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Boccia Milli Takımı’na seçildi. Sporcular, Portekiz’de düzenlenen Paralimpik Boccia Avrupa Şampiyonası’nda milli formayla ülkemizi temsil etti

  • Ege Postası
  • 06.11.2017 - 11:46

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı sporcuları Fatih Akkan ile Hasan Çakır milli formayı giymenin gururunu yaşadı. Türkiye’nin farklı şehirlerinden 21 sporcunun katıldığı Boccia Milli Takım Hazırlık Kampı’nda Boccia Milli Takımı’na seçilen belediye sporcuları Paralimpik Boccia Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti.

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı sporcuları Fatih Akkan BC 1 kategorisinde, Hasan Çakır ise BC 2 kategorisinde mücadele etti. Milli formayı terletmenin kendileri için çok büyük gurur olduğunu ifade eden Akkan ve Çakır “Yeni hedefimiz 2020 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil etmek ve şampiyonluk kürsüsüne çıkmak” diye konuştu. 

Belediyenin milli sporcuları Fatih Akkan ile Hasan Çakır Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı ile birlikte antrenmanlarına devam ediyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.