Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avrupa, Altınordu'nun felsefesini örnek alıyor

Avrupa, Altınordu'nun felsefesini örnek alıyor

Altınordu İcra Kurulu Başkanı Barış Orhunbilge, "Avrupa kulüpleri yaptığımız ikili görüşmelerde futboldan çok kulübümüzün felsefesine odaklanıyorlar, buradan hareketle saha dışı kriterlerin ne kadar önemli olduğunu da bu sayede bir kez daha görmüş olduk" dedi. 'Futboldan çok kulübümüzün felsefesine odaklanıyorlar'

  • Ege Postası
  • 11.12.2018 - 10:26

Orhunbilge, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, geçen ay uluslararası platformda üç önemli görüşme gerçekleştirdiklerini, Fransa'da Lyon, Marsilya ve Montpellier yetkilileri ile kulübü tanıtıcı etkinlikler yaptıklarını belirtti.

Bu görüşmelerin kulüp vizyonunu şekillendirmede önemli rol oynadığını, Marsilya Kulübünde akademi öğrencilerine kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için tiyatro dersleri verildiğini öğrenmelerinin kendileri için kazanım olduğunu aktaran Orhunbilge, şunları kaydetti:

"Lyon, Marsilya ve Montpellier ziyaretlerinin, sıkı sıkıya sarıldığımız 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu' sloganımızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha göstermesi açısından bizleri çok mutlu ettiğini ifade etmeliyiz. Özellikle şunu net olarak gördük ki, Avrupa kulüpleri, yaptığımız ikili görüşmelerde futboldan çok kulübümüzün felsefesine odaklanıyorlar, buradan hareketle saha dışı kriterlerin ne kadar önemli olduğunu da bu sayede bir kez daha görmüş olduk."

Orhunbilge, bünyelerine kattıkları Niğde Anadolu Futbol Kulübünde "Şimdi okullu olduk” sloganıyla açtıkları futbol okullarında kısa sürede 230 öğrenciye ulaştıklarını belirterek, "Anadolu’nun bu bereketli toprakları üzerinde yeşeren filizler, yarınımız olacak, onlara gözümüz gibi bakıyor ve gelişimlerini dikkatle takip ediyoruz" ifadelerini kullandı. (A.A)

Altınordu ilk yaşadı

Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste Altay ve Adanaspor'u yenip yükselişe geçen Altınordu bu sezon ilk kez bir haftayı Play-Off potasında tamamladı. 

Adanaspor engelini Bornova Stadı'nda 2-0'lık skorla aşan kırmızı-lacivertliler Adana Demirspor'un berabere kalmasıyla 24 puan ve averajla 6'ncı sıraya yerleşti. Sezona istediği gibi başlayamamasına rağmen toparlanma sürecine giren Altınordu ile Süper Lig potasındaki 2'nci sırada bulunan Denizlispor'un arasında da sadece 6 puan fark kaldı.

Devre arasına kadar Boluspor (D) ve Giresunspor'la karşı karşıya gelecek İzmir ekibinde teknik direktör Hüseyin Eroğlu, galibiyet serisini sürdüreceklerini söyledi. İlk yarıyı en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirten deneyimli teknik adam, "Altay ve Adanaspor'u yenmek bizim açımızdan çok önemliydi. Çıkışımızı devam ettireceğimize inanıyorum. Boluspor zor bir deplasman olacak. Ancak takımım en iyi sonucu elde etmek için var gücüyle mücadelesini verecek" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.