Dolar 32,3768
%0.18
Euro 35,0120
%-0.15
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atatürk için sahaya çıktılar

Atatürk için sahaya çıktılar

Bornovalı minik futbolcular Büyük Önder’i, Atatürk'ü Anma ve Saygı Turnuvası ile andı. 12 takımın mücadele ettiği organizasyonun ödül töreninde konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sizler bu turnuvaya katılarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün izinde olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır” diye konuştu Bornova'nın şampiyonlarına kupa

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 11:46

Açılışı geçtiğimiz hafta yapılan Bornova Belediyesi Ata Albayrak Spor Tesisleri”nde düzenlenen Atatürk'ü Anma ve Saygı Turnuvası sona erdi. Maçların, 20 dakikalık, tek devreli eleme usulüne göre oynadığı 4 gün süren organizasyonda Pınargücü şampiyon olurken, Doğanlarspor ikinci, DSİ üçüncü, Serintepe Kanderespor ise dördüncü oldu. Şenlik havasında, centilmence turnuva sonunda ilk dörde giren takımlara kupa, tüm sporculara madalya verildi.

Turnavaya katılan takımlara teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, spor yapmanın önemine dikkat çekti. Törende yaptığı konuşmada tüm sporculardan elele tutuşmasını isteyen Başkan Atila, “Sizler bu turnavaya katılarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün izinde olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. İleride sporcu olmasanız da her zaman bir sporcu gibi yaşayın, her zaman centilmen olun” diye konuştu.

12 TAKIM MÜCADELE ETTİ 

Atatürk'ü Anma ve Saygı Turnuvası, Bornova Belediyespor, Işıkkentgücü, Işıkspor, Pınargücü, Özçamdibi, Altınırmak, Serintepe Kandere, Bornova Yeşilovaspor, Doğanlarspor, Çambidispor ve Bornova Gençlik olmak üzere 12 takımın katılımayla gerçekleşmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.