Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Asım Güven: Tarihin en yüksek oyunu almak için çalışacağız

Asım Güven: Tarihin en yüksek oyunu almak için çalışacağız

CHP Bornova yeni ilçe başkanı Asım Güven, başkan olarak verdiği ilk mesajında “Partimizin ve çocuklarımızın geleceği için seçimlere dört elle sarılacağız” diye konuştu. Altı aydır ilçe sekreterliği görevinde bulunan Asım Güven, tüm ilçe ile uyumlu bir seçim çalışması yapma amacında olduklarını açıkladı. Yeni başkan Güven'den ilk mesaj;

  • Ege Postası
  • 23.05.2018 - 11:37

GÜLSEN CANDEMİR/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’ın milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrılmasının arından boş kalan göreve İlçe Sekreteri Asım Güven seçildi. İlçe yönetiminde kura ile belirlenen Güven ilk mesajını Egepostası’na verdi. 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarının, sürenin kısalması nedeniyle hızlandığını ifade eden Güven, “İlçedeki tüm STK, kurum ve vatandaşlarla uyum içerisinde seçim çalışması yapacağız.” Dedi. 

'KIRMADAN DÖKMEDEN ÇALIŞACAĞIZ'
Bir aydır Nevzat Kavalar’ın yerine vekâlet ettiğini, bu sürede seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Asım Güven, başkanlığa gelmesi ile tüm çalışmalara süratle devam edeceklerini; çocukların, ülkenin ve partinin geleceği için gece gündüz çalışacaklarını açıkladı. Güven Egepostası’na şunları söyledi: “Birlik ve beraberlik içinde, kırmadan dökmeden ilçedeki tüm STK’lar ve kurumlar ile uyumlu bir seçim çalışması yapacağız. Sandık çalışmalarına, mahalle çalışmalarına ve STK çalışmalarına son bir ayda hız vereceğiz. Partimizin ilçedeki en yüksek oyu alması için çalışacağız.” 
Asım Güven, Bornova Kent Konseyi’nde görev alıyordu ve Türk Hava Kurumu’nun Bornova İlçe Başkanlığı’nı yapmıştı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.