Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aşı yaptıran AK Partili vekile tepki: Sağlık çalışanı mısınız'

Aşı yaptıran AK Partili vekile tepki: Sağlık çalışanı mısınız'

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin sosyal medya hesabından corona aşısı olduğunu duyurdu. Vatandaşlar, Sağlık Bakanı Koca’nın aşıda önceliğin sağlık çalışanlarına verileceği açıklamasının ardından aşı yaptıran Gültekin'e "Siz sağlık çalışanı mısınız'" diye tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 14.01.2021 - 14:09

Acil kullanım onayı verilmesinin ardından ilk CoronaVac aşısı, dün akşam Ankara Şehir Hastanesi’nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerine yapıldı. Koca, aşı kampanyasında önceliğin sağlık çalışanlarına verildiğini, ‘risk sıralamasının’ esas alınacağını ve buna göre hazırlanan aşı takvimiyle toplum bağışıklığının en üst seviyeye çıkarılacağını söylemişti.

Bakan Koca'nın açıklamalarına rağmen AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin aşı olduğunu duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Selim Gültekin şu ifadelere yer verdi:

“Aşımı oldum CoronaVac aşısına, Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından ilk aşı Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerimize uygulandı Bugün de Niğde’mizde sağlık camiamızın bir parçası olarak eşimle birlikte ilk aşıyı yaptırıp aşılama sürecini başlattık.”

HANGİ SIFATLA AŞI OLDUNUZ'

Bazı sosyal medya kullanıcıları milletvekilliği görevinde bulunduğu için eczacılık mesleğini yapamayan Selim Gültekin'in aşı yaptırmasına tepki gösterdi.

– Aktif olarak vekil değil misini? Eczacılığı şu anda yapmadığınızı varsayıyorum. O zaman önceliğiniz nedi? Sağlık çalışanı sayısı 1 milyon 200 bin küsurlarda deniyordu, siz de bu sayıya dahil misiniz'

– Eşiniz tamam da sayın vekil siz aktif sağlık çalışanı mısınız'

– Nasıl yan? Corona ile aylardır ölümle burun buruna, aktif mücadele veren sağlık çalışanlarına uygulanmıyor mu sadece'

– Sayın vekil, vekil olduğunuz halde eczacılığa devam mı ediyorsunu? Eğer etmiyorsanız hangi sıfatla aşı oldunu? Sayın Fahrettin Koca sizin bir cevabınız var mı'

– Sayın Gültekin vatandaş sonbahar yaprağı gibi toprağa düşerken sizin bu filizlenme telâşınız bu ülkeye baharı getirmez. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.