Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Asfalttaki göçük nedeniyle kaza geçirdi

Asfalttaki göçük nedeniyle kaza geçirdi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir diş laboratuvarında çalışan Uğur Yarar, motosikleti ile Alsancak Cumhuriyet Bulvarı'nda ilerlerken, yoldaki göçük nedeniyle kaza geçirdi.

  • Ege Postası
  • 05.12.2017 - 17:23

Motorun arka tekerinin aniden zıplamasıyla neye uğradığını şaşırdığını söyleyen Yarar, motoru ağır olduğu için düşmekten kurtulduğunu, hafif motor kullananların düşebileceğini belirtti. Yarar "Böyle bir kaza sonucu yaralanma hatta can kaybı işten bile değil" diye konuştu.

Alsancak Cumhuriyet Bulvarı'nda, Konak’tan Alsancak istikametine motosikletiyle ilerleyen 38 yaşındaki Uğur Yarar, Gül Sokak girişinde oluşan göçük nedeniyle kaza geçirdi.

Motosikletin arka tekerleği yaklaşık 1 metre genişliğinde ve 1 metre uzunluğundaki göçüğün üzerinden geçerken zıplayınca neye uğradığını şaşırdığını söyleyen Yarar, "Motosikletim ağır olduğu için düşmekten kurtuldum. Eğer daha hafif bir motosiklet buradan geçerse devrilir. Böyle bir kaza sonucu yaralanma hatta can kaybı olabilir. Otobüsler geçerken burası esniyor. Ben polisi ve belediye yetkililerini aradım ancak henüz gelen olmadı. Ben de bir inşaat çalışması için kenara bırakılan bir dubayı önlem olsun diye buraya koydum. Dubayı gören araçlar yavaşladığı için şuan bir sorun teşkil etmiyor. Ancak tehlike devam ediyor. Buraya müdahale edilmezse kaza kaçınılmaz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.