Dolar 32,3811
%0.2
Euro 35,0555
%-0.03
Altın 2.325,860
%0.23
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan Şirinyer'i sordu, Piriştina tarih verdi

Arslan Şirinyer'i sordu, Piriştina tarih verdi

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Buca İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Arslan, yeni yönetimini oluşturduktan sonra sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Arslan ve partisinin meclis üyeleri, Buca Belediye Başkanı CHP'li Levent Piriştina'yı ziyaret etti. Arslan Şirinyer'i sordu, Piriştina tarih verdi

  • Ege Postası
  • 09.01.2017 - 13:15

EGE POSTASI - AK Parti'nin çiçeği burnunda Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Buca Belediye Başkanı CHP'li Levent Piriştina'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Arslan, göreve atandıktan sonra kendisini arayarak 'hayırlısı olsun' diyen Piriştina'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Arslan'a ziyarette partisinin meclis üyeleri eşlik etti. 

Piriştina'nın görüşmede  Arslan ve meclis üyelerinden bazı projelerde bakanlıklar nezdinde destek istediği belirtildi.  Piriştina görüşmede, "  Mevzu Buca'nın geleceğiyse siyaset ikinci plana atılmalı" mesajı verdi.

GÜNDEM ŞİRİNYER PROJESİ VE CEZAEVİ!

Görüşmede Şirinyer projesi ve cezaevinin durumu gibi konular da masaya yatırıldı. 

Ziyarette Arslan,  Ercan Tatı'nın belediye başkanı olduğu dönemde kendisinin de meclis üyesi olarak destek verdiği Şirinyer Projesinin durumunu sorduğu, Piriştina'nın ise bir aksilik olmadığı takdirde Haziran ayında projeye ilk kazmanın vurulacağını söylediği belirtildi.

Buca'dan kaldırılması gündemde olan cezaevinin durumu da görüşmede masaya yatırıldı. 

Arslan'ın Piriştina'ya Buca'nın menfaatleri noktasında her türlü projeye destek olacaklarını, Buca'nın faydalanacağı çalışmaları siyasete kurban etmeyecekleri mesajı verdiği öğrenildi. Arslan, Buca'nın zararına olacağını düşündükleri projelerde ise muhalef görevlerini yerine getireceklerini Piriştina'ya iletti. 

Arslan'ın görüşmede Buca'nın geçmiş dönemlerde Büyükşehir'den yeterli desteği alamadığını ancak Piriştina dönemiyle bu durumda bir düzelme olduğunu, temennilerin desteğin artması olduğunu ifade ettiği belirtildi.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.