Dolar 32,4387
%-0.03
Euro 34,7936
%0.21
Altın 2.474,860
%0.51
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aramalar 3'üncü gününde tekrar başladı

Aramalar 3'üncü gününde tekrar başladı

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki evlerinin önünde oynarken 8 gün önce kaybolan, komşusunun itirafı üzerine öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın, gömüldüğü söylenen bölgedeki kazı çalışmaları, bu sabah 3'üncü günde tekrar başladı.

  • Ege Postası
  • 22.10.2016 - 11:53

Polisin yanı sıra ceset arama köpekleri 'Ateş' ve 'Barbi', toprağı koklayarak, Irmak'ı bulmaya çalışıyor. 

Dehşet! Cinayeti canlı yayında itiraf etti

Gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlayan 44 yaşındaki Bilal Kupal ile 27 yaşındaki Suriye Kupal çiftinin Menderes Mahallesi Elmadağ Caddesi 2 Sokak'taki evlerinin önünde oynayan kızları Irmak Kupal, geçen 14 Ekim'de, saat 15.00'te ortadan kayboldu. Gideceği yerlere bakan ancak bulamayan ailesi, polise başvurdu. Güvenlik güçlerinin arama kurtarma ekipleriyle ormanlık bölge, park ve bahçeler ile mezarlık gibi alanlarda yaptığı aramalar sonuçsuz kaldı.

KAN DONDURAN İTİRAF

Kupal ailesinin endişeli bekleyişi, geçen perşembe günü, özel bir televizyon kanalındaki Müge Anlı'nın sunduğu 'Tatlı Sert' adlı programına katılan ailenin komşusu hurdacı H.A.'nın itirafıyla üzüntüye dönüştü. Programda çelişki açıklamalar yapan H.A., programın sonunda Müge Anlı ile özel olarak yaptığı görüşmede, iddiaya göre, küçük Irmak'ı kendisinin öldürüp, cesedini Ilıca Mahallesi'ndeki Sarıkız Çayı kenarına attığını itiraf etti. Bunun üzerine program yetkilileri durumu polise bildirdi. Stüdyoya gelen polis, 15 yıl önce 14 yaşındaki kız yeğenini taciz etmekten dolayı 1.5 yıl cezaevinde yattığı öğrenilen H.A.'yı gözaltına aldı. Emniyette de suçunu itiraf eden, küçük kıza tecavüz ettikten sonra önce elleriyle, ölmeyince ise kemerle boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenilen H.A., dün sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

GÜVENLİK KAMERALARINA ÇUVALLA YAKALANDI

Öte yandan zanlı H.A.'nın evinde yapılan aramalarda, küçük kıza ait olduğu anlaşılan saç kılı ve kan izlerinin rastlandığı, örneğin küçük kızın annesinin kan örneğiyle örtüştüğü öğrenildi. Dünkü çalışmalarda ise minik Irmak'a ait ayakkabı, evine 2 kilometre uzaklıktaki Sarıkız Mevkii'ndeki bağda bulundu. Akşam ise bölgedeki bir tarlada, üzerinde kan lekesi olduğu düşünülen bir çuval bulundu. Katil zanlısı H.A.'nın bir işyerinin önündeki çöp konteynerine gündüz saatlerinde çuval bıraktığı, aynı çuvalı akşam aldığını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. 

ARAMALAR 3'ÜNCÜ GÜNÜNDE

Katil pedofili zanlısı H.A., çocuğu gömdüğünü söylediği Ilıca Mahallesi Sarıkız Çayı'na getirilmesine rağmen yeri hatırlayamadığını söyledi. Bunun üzerine güvenlik güçleri geçen perşembe gününden itibaren çay kenarındaki bağlarda minik Irmak'ın bulunması için kazı çalışmaları başlattı. Onlarca güvenlik görevlisi, belediye işçilerinin desteğiyle bölgede sürdürdüğü arama çalışmalarında, Türkiye'de sadece 2 tane bulunan polisin ceset arama köpekleri 'Ateş' ve 'Barbi'yi de Ankara'dan getirilerek kullanıyor. Köpekler toprağı koklayarak, ceset arıyor. Kararan hava nedeniyle dün yine ara verilen çalışmalar, bu sabah 3'üncü gününde tekrar başladı. Ancak şu ana kadar herhangi bir gelişme olmadı. Arama ekipleri, demir çubuklarla toprak zemini kortrol edip Irmak'ı arıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.