Dolar 32,5873
%0.35
Euro 34,8529
%0.35
Altın 2.495,360
%0.44
Bist-100 9.660,00
%1.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ara Güler'in anılacağı sergi ile hasta çocuklara destek

Ara Güler'in anılacağı sergi ile hasta çocuklara destek

İZMİR'de, Sizyetersiniz Derneği'nin 'Umut Sensin' adıyla düzenleyeceği 8. karma fotoğraf sergisinde, bir süre önce yaşamını yitiren dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler anılacak. Sergideki fotoğrafların satışından elde edilecek gelir kanser hastası çocuklara aktarılacak.

  • Ege Postası
  • 03.12.2018 - 12:56

Serginin koordinatörü Aytaç Bülbül, organizasyonu Hatice Öktem Kılıçaslan'ın yürüttüğünü bildirdi. Kanser tedavisi gören çocuklara destek olmak üzere bir araya geldiklerini belirtin Bülbül, "Dünyalarına ışık olmak, küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaşatmak ve daha sağlıklı gelecekleri olması için 'Umut Sensin' diyoruz. İzmir'de sanata duyarlı, fotoğraf sevdalıları ve katkı sunmak isteyenleri sergimize davet ediyoruz. Bir fotoğraf satın alınarak minik yüreklere umut olunması için belediye, oda, dernek, sendika ve sivil toplum örgütü başkan ve yöneticilerine çağrı yapıyoruz. Sergiden ve fotoğraf satışından elde edilecek gelirin tamamı kanser tedavisi gören çocuklara aktarılacak" dedi.

Aytaç Bülbül, 7 Aralık Cuma günü saat 18.30'da İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde açılacak sergide; Mehmet Turgut, Coşkun Aral, Erdal Kınacı, İzzet Keribar, Beyhan Özdemir, Alahattin Kanlıoğlu, Ahmet İmançer, Yusuf Tuvi gibi fotoğraf ustalarıyla 100'e yakın fotomuhabiri, akademisyen ve fotoğraf sanatçısının birer eserinin yer alacağını söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.