Dolar 32,5877
%0.35
Euro 34,8366
%0.3
Altın 2.508,650
%0.97
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anneler yaptı, kızları tanıttı

Anneler yaptı, kızları tanıttı

Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Mahalle Merkezi’nde düzenlenen telkâri kursuna katılan kadınlar, el emeği göz nuru ürünleriyle sergi açtı. Çarşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergi, bir de defileyle renklendi. Takıları, kursiyerlerin kızları ve torunları tanıttı. 

  • Ege Postası
  • 18.05.2017 - 09:43

Karşıyaka Belediyesi tarafından, Bostanlı Mahalle Merkezi bünyesinde geçtiğimiz Ekim ayında açılan telkâri kursu, sergi ve defile ile sona erdi. 30 kadın, 7 ay boyunca aldıkları eğitimin ürünü olan el emeği göz nuru takıları, Çarşı Kültür Merkezi’nde görücüye çıkardı.

DEFİLE HEYECANI 

120 parça eserin yer aldığı serginin ilk gününde, ‘Yansıma’ temasıyla bir defile de yapıldı. Kursiyer kadınların kızları, torunları ve yakınlarının görev aldığı defile, renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün açık kalan sergi Karşıyakalıların beğenisini kazanırken, kursiyerler de sunulan imkanlar için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür etti.

“HİZMETLERİMİZ SÜRECEK”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “2016-2017 döneminde, kadınlar için hem yeni hobi alanları açmak hem de mesleki beceriler edindirmek amacıyla onlarca ücretsiz kurs düzenledik. Bostanlı Mahalle Merkezi’ndeki telkâri kursumuza ve diğer tüm kurslarımıza katılan, birbirinden başarılı sergilere ve yıl sonu etkinliklerine imza atan katılımcıları tek tek kutluyorum. Önümüzdeki dönemde de her alandaki kurslarımızla kadınlara yönelik sosyal hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.