Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara ziyareti öncesi İl Başkanı Yücel'den kritik uyarı!

Ankara ziyareti öncesi İl Başkanı Yücel'den kritik uyarı!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetim kurulu üyeleriyle gideceği Ankara’da belediye başkan aday ismi önereceği söylentilerine karşı parti yöneticilerinin olduğu sosyal medya grubuna özel bir mesaj gönderdi. Yücel, söz konusu mesajında böyle bir durumun olmadığını, kendisinin isim önermeyeceğini, önerme niyetinde olanlara da izin vermeyeceğini belirttiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 20.01.2019 - 15:57

EGEP0STASI-CHP’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına dair süreç ilerliyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen MYK ve PM toplantılarında 4 ilçe belediye başkan adayının açıklanmasına karşın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun partisinin genel başkanıyla yaptığı görüşme sırasında aday olacağını belirtmesinin ardından büyükşehir adayının açıklanması bir sonraki MYK ve PM toplantısına bırakıldı.

Öte yandan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, örgütün taleplerini iletmek için yanında iki il yöneticisiyle birlikte sık sık Ankara’ya giden, son PM toplantısı öncesinde de bazı İl yönetim kurlu üyeleri tarafından İl Başkanı Deniz Yücel’e ‘bu kez hep birlikte gitme’ teklifinde bulundu.

İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN YÜCEL’E BİRLİKTE GİTME VE DESTEK TEKLİFİ 

İl yönetim kurulu üyeleri, Yücel’e, yapacağı görüşmede partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘İl Başkanımızın arkasındayız’ mesajını vermeyi teklif ettiği bu teklife önce sıcak bakmayan Yücel’in yönetim kurulu üyelerinden gelen teklifte ısrarcı olmalarının ardından il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’ya birlikte gitme teklifini kabul ettiği öğrenildi.

DENİZ YÜCEL, ADAY İSMİ ÖNERECEĞİ SÖYLENTİSİ ÜZERİNE MESAJ GÖNDERDİ

İl başkanı Deniz Yücel’in Ankara’ya yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gideceğini öğrenen bazı ilçe başkanları ise Yücel’in CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmede belediye başkan adaylarıyla ilgili isim vereceğini belirterek, rahatsızlıklarını dile getirdi.

YÜCEL, ‘İSİM TELAFFUZ ETMEYECEĞİNİ, BUNA İZİN DE VERMEYECEĞİNİ’ SÖYLEDİ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bu durum üzerine parti üyeleri arasındaki kapalı whats ap grubunda bir mesaj yayınlamak zorunda kaldı. Yücel, mesajında, bazı ilçelerde isim önereceği şeklindeki algının ve söylemlerin doğruyu yansıtmadığını vurgulayarak, “Arkadaşlar merhaba, hepinize iyi pazarlar diliyorum; yarın genel başkanımızı ziyaretimizde herhangi bir aday adayı ile ilgili olumlu ya da olumsuz görüş beyan edilmeyecektir. Orada isim telaffuz etme niyetinde ve düşüncesinde olan varsa buna izin vermeyeceğimi baştan hatırlatayım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.