Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'daki “inciraltı” zirvesinin tarihi belli oldu!

Ankara'daki “inciraltı” zirvesinin tarihi belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geçtiğimiz Cuma günü İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyelerine planlama aşamasında olan İnciraltı ile ilgili değerlendirme yapmak için Ankara’ya daveti etmişti. Ankara’daki zirvenin yarın (Salı) gerçekleşeceği öğrenildi. Her iki belediyeden kimlerin başkente gideceği ise bugün netlik kazanacak.

  • Ege Postası
  • 12.10.2020 - 09:48

İzmir’de yıllardır gündemde olan ancak bir türlü çözüme kavuşmayan İnciraltı’nın planlamasıyla ilgili kritik viraja girildi. Planlama çalışmalarını yürüten ve yılsonuna kadar bu çalışmaları tamamlayacağı belirtilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyelerini Ankara’ya davet edilmişti.

TASLAK PLAN VERİLECEK Mİ'

Bakanlığın, gelinen aşamayla ilgili belediyelere bilgi verip vermeyeceği, hazırlanan taslak planı sunup sunmayacağı merak konusu…Sürecin İzmir’deki ayağını yürüten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, geçtiğimiz günlerde, “İnciraltı, belediyelerimiz, oda-borsa-meslek kuruluşlarımız, STK'lar ve bölgedeki toprak sahiplerinin de içerisinde olduğu bir süreç ile planlanacak. Herkesin, her kurumun görüş ve önerilerine açık bir şekilde yürütülecek sürecin sonunda İzmir'imiz kazanacak” açıklamasında bulunmuştu.(gundemebakış)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.