Dolar 32,5531
%0.02
Euro 34,8888
%0.07
Altın 2.430,640
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da Burak Oğuz zirvesi! Neler konuşuldu'

Ankara'da Burak Oğuz zirvesi! Neler konuşuldu'

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyüşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gündeme bomba gibi düşen Urla Belediye Başkanı CHP'li Burak Oğuz'un FETÖ'den tutuklanması sonrası izlenecek yol için Ankara'ya gitti. CHP önce tutukluluğa itiraz edecek... Ankara'da Burak Oğuz zirvesi

  • Ege Postası
  • 18.12.2019 - 10:27

EGEPOSTASI - Urla Belediye Başkanı CHP’li İbrahim Burak Oğuz'un Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanması sonrası izlenecek yol Ankara’da belirlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gelişmelerin ardından Tataristan ziyaretini yarıda keserek dün akşam saatlerinde İzmir’e döndü

Başkan Soyer’in sabah saatlerinde İl Başkanı Deniz Yücel’le birlikte Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Öğleden sonra Genel Merkez'de gerçekleşen Burak Oğuz zirvesine Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan, Seyit Torun, Muharrem Erkek’in ve İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ile Sevda Erdan Kılıç’ın da yer aldığı toplantıda durum değerlendirmesi yapıldığı ve nasıl bir tutum izleneceğinin kararlaştırıldığı öğrenildi. CHP önce karara itiraz edecek, kabul edilmemesi halinde Urla'da seçmenin iradesini özgür bırakacak yolları arayacak. 

Öte yandan geçtiğimiz haftasonu güven tazeleyen CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur'un, Urla Belediyesi Başkanvekili Kaymakan Önder Can'la irtibat halinde olduğu öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.