Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anadolu Birliği Derneği'nde kongre heyecanı; Güldoğan aday olacak mı'

Anadolu Birliği Derneği'nde kongre heyecanı; Güldoğan aday olacak mı'

Anadolu Birliği Derneği, 15 Haziran'da seçimli olağan genel kurulunu yapacak. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Güldoğan, tüm ısrarlara karşın, seçimde yeniden aday olmayacağını duyurdu. Anadolu Birliği Derneği'nde kongre heyecanı

  • Ege Postası
  • 12.06.2019 - 11:19

Anadolu Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Güldoğan, 15 Haziran'daki seçimli genel kurulda aday olmayacağını yazılı basın açıklamasıyla duyurdu. 

Derneklerinin Mayıs 2003’de, amcası, Kurucu Başkan Merhum Vedat Güldoğan tarafından kurulduğunu ve 16 yılı geride bıraktığını belirten Başkan Veysel Güldoğan, iki yıldır başkanlık yaparak hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Anadolu Birliği Derneği'nin, zengin bir kültür mirasına sahip Anadolu’nun “çağdaş yapıya uygun olan kültürel değerlerinin tanıtımı”na katkı sağlamak, bu değerlerin korunmasına, yaygınlaşmasına ve yaşatılmasına yardımcı olmak, insanların özgür ve mutlu bireyler olarak yaşadıkları bir toplum hedefine yönelik bir fikir ve birlik hareketi olarak, “Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, kentlilik bilincini arttırmak” hedefleriyle kurulduğunu belirten Güldoğan şunları söyledi: 

"Yönetim Kurulu olarak iki yıllık görev süremizde her zaman bu amaca uygun olarak çalıştık. Bununla beraber ülkemiz siyasetinde var olan ancak terör uzantısı olmayan, ülkenin bütünlüğünü zedeleyen görüşlerden uzak olan her türlü siyasi görüşe aynı mesafede durduk. İki yıldır birlikte çalıştığımız Yönetim Kurulu Üyelerimizin AK Parti, CHP, MHP vb. partilerin yönetimlerinde görev alması bunun en önemli göstergesidir. Bizler, 23 kişilik Yönetim Kurulu Üyesi farklı siyasi görüşlerin ötesinde parti yönetimlerinde yer alan insanlar olarak, aynı masa etrafında oturduk ve konuştuk, birlikte çalıştık.

Rahmetli amcamın dediği gibi, siyaset, dernekçilik önce dinlemek sonra uzlaşmak daha sonra ise kişisel menfaatlerden uzak durarak çalışmayı gerektirmektedir. Bu bağlamda tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza ve her türlü etkinliğimize katılarak yönetimimize destek veren üyelerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Seçimli olağan Genel Kurul’da, tüm taleplere ve ısrarlara rağmen Başkanlığa aday olmayacağımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Nedeni ise; derneğimizin bayrağını daha yukarılara taşımak için yeni yüzlere yeni görüşlere ihtiyaç olmasıdır. Kuruluşundan bu yana üyesi olduğum derneğimize başkan olarak hizmet vermenin mutluluğu ve onuru ile olağan genel kurulumuzda seçilecek Başkan’ımızın görev döneminde de aynı şekilde Derneğimize hizmet vereceğimin bilinmesini istiyorum.

15 Haziran’da gerçekleşecek olan Seçimli Olağan Genel Kurulumuzun ve Demokratik bir seçimle göreve gelecek yeni Yönetim Kurulunun, tüm üyelerimize ve yapacağı işler ile de tüm İzmir’e hayırlı olmasını diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.