Dolar 32,4913
%0.13
Euro 34,8183
%0.28
Altın 2.488,400
%1.06
Bist-100 9.556,00
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altuğ'dan eski yönetimlere borç eleştirisi

Altuğ'dan eski yönetimlere borç eleştirisi

İkinci Lig Beyaz Grup ekibi Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ, geçmiş dönem borçları nedeniyle eski yönetimleri eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 09.08.2017 - 15:52

Ulusal Kulüp Lisansı alabilmeleri için 20 Eylül'e kadar sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterleri yerine getirmeleri gerektiğini söylerken futbolda transfer yasağına konu olan borcun 15 milyon TL'ye ulaştığını hatırlatan Başkan Altuğ, "Geçen sezon lisansı son anda aldık, bu yıl da almak için çabalıyoruz. Bizden önceki yönetimler hep yemiş, içmiş, çöpünü atmış. Şimdi ortada kimse yok. İki yıldır bunları temizlemeye çalışıyoruz" dedi.

Karşıyaka, 15 milyon TL'lik borcu yapılandırıp rakamı aşağılara çekmek için eski alacaklıların avukatlarıyla temaslarını sürdürüyor. Yeşil kırmızılılar, kulüpten alacaklı eski çalışan ve oyuncularından muvafakatname alamazsa, sezona -3 puanla başlayacak. Karşıyaka, FIFA'da alacağı kesinleşen Ganalı eski futbolcusu Banahene'ye, 20 Eylül'e kadar 220 bin TL ödemezse, 3 ila 6 puan arasında bir cezayla daha karşı karşıya gelecek. Banahene'nin avukatına paranın iki taksitle ödenmesi teklif edildi.

BASKETBOLDE DE AYNI SORUN

Basketbolda da transfer yasağı bulunduğunu hatırlatan Altuğ, "Baskette yasağı kaldırmak için 3.5 milyon TL ödeme yapmalıyız. 2015-16'da 14 milyon TL bütçeyle kurulan takımdan borçlu olduğumuz oyunculara o dönem neden ödeme yapılmadığı sorgulanmıyor; ancak herkes bize  transferin neden açılmadığını soruyor" diye konuştu.

ŞEKİP İRİBOZ VEFAT ETTİ

Karşıyaka'nın eski Divan Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerinden Şekip İriboz, bugün tedavi gördüğü Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde vefat etti. İriboz’un cenazesi yarın ikindi namazının ardından Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacak. Yeşil kırmızılı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Şekip İriboz'a Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevdiklerine ve Karşıyaka camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.