Dolar 32,5462
%0
Euro 34,8303
%-0.1
Altın 2.430,280
%0.01
Bist-100 9.720,00
%0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu Ziya'nın peşinde

Altınordu Ziya'nın peşinde

Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezonda iddialı bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanan Altınordu'nun dış transferde Denizlispor'dan sol kanat Ziya Alkurt'a kanca attığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 13.06.2018 - 13:28

İzmir temsilcisi, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve son dönemde ismi Süper Lig ekibi Bursaspor'la anılan Ziya için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Altınordu, Demir Grup Sivasspor'a transfer olan Erdoğan'ın boşluğunu Ziya ile doldurmayı planlıyor. Sürmenespor'da profesyonel olup 1461 Trabzon, Beşikdüzüspor, Bayrampaşa, Orduspor, Giresunspor'da oynayan 27 yaşındaki futbolcu son iki sezonda Denizlispor'da toplam 16 gol attı. Ziya, Denizlispor'daki alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtar çekti.

ÜÇÜNCÜ İMZA MEHMET ENES'TEN

Spor Toto 1'inci Lig ekibi Altınordu, Gazişehir Gaziantep'ten Sinan ve Denizlispor'dan Atakan'ın ardından dış transferde üçüncü imzayı Manisaspor'dan ayrılan stoper Mehmet Enes Sığırcı'ya attırdı. 

Geçen sezon yaşadığı çapraz bağ ameliyatı nedeniyle Manisaspor'da 5 maçta görev alabilen 25 yaşındaki savunmacı 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Yeni Malatyaspor'da şampiyonluk yaşayan, Hatayspor formasıyla Play-Off finali heyecanına ortak olan Mehmet Enes, Altınordu'ya başarılı olmak için geldiğini söyledi. Mehmet Enes, Manisaspor'la 2020 yılına kadar olan sözleşmesi 7 Mayıs'ta feshetmişti.

Mehmet Enes, herkesin yer almak istediği bir kulübe geldiğini belirtti.

Gençlerin değerini bilen, gelişimlerini destekleyen bir kulüpte forma giyeceği için çok mutlu olduğunu kaydeden Mehmet Enes, "Altınordu, bugüne kadar transfer ettiği her oyuncunun değerini ve kalitesini yükseltti. Bu açıdan çok doğru bir tercih yaptığıma inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Altınordu Kulübü Başkan Vekili Barış Orhunbilge de takımın yapısına uygun bir oyuncu transfer edildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bizim için bir oyuncunun her şeyden önce iyi birey ve iyi vatandaş olup, gençlerimize örnek teşkil etmesi önemli. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu'nun uzun süredir takibindeki Mehmet Enes Sığırcı'yı bu açıdan çok doğru bir tercih olarak değerlendiriyoruz."

GENÇLER ALMANYA YOLCUSU

Yaz döneminde altyapı takımlarıyla Avrupa'da üst düzey turnuvalara katılan Altınordu'nun U13 futbolcuları, ülkemizi Almanya'da düzenlenecek Volkswagen Junior Masters Dünya Finalleri'nde temsil edecek. Berlin'de hafta sonunda gerçekleşecek dev organizasyonda Avrupa'nın en iyi 19 kulübünün U13 takımları kozlarını paylaşacak. Hertha Berlin Tesisleri'nde organize edilecek turnuvada Türkiye'nin yanı sıra Avusturya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Kazakistan, Meksika, Hollanda, Peru, Romanya, Rusya, Slovenya, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, İsveç ve İsviçre yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.