Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu ve Göztepe'de kritik hafta

Altınordu ve Göztepe'de kritik hafta

TFF 1'inci Lig'de 7 maçtır galip gelemeyen 11'inci sıradaki Altınordu, puan tablosunda altında yer alan 6 takımın birbirleriyle karşılaşacağı 15'inci haftada deplasmanda düşme hattındaki Grandmedical Manisaspor'u yenerek alt sıralarla bağını koparmak istiyor. Süper Lig'de üst üste Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-0, Kardemir Karabükspor'u da 1-0 yenerek tekrar üst sıralara tırmanan Göztepe, yarın son 2 haftayı beraberlikle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında terleyecek.

  • Ege Postası
  • 08.12.2017 - 12:05

Bu hafta ligde 14'üncü sıradaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 12'nci basamaktaki Adana Demirspor'u konuk edecek. 16'ncı sıradaki Denizlispor, 15'inci basamaktaki Samsunspor'u, 13'üncü sıradaki Eskişehirspor ise son sıradaki Gaziantepspor'u ağırlayacak. 


Düşme hattının 5 puan üzerinde yer alan 16 puanlı İzmir temsilcisi Altınordu, 8 puanı bulunan 17'nci sıradaki Manisaspor karşısında kötü bir skor alması halinde ateş çemberine bir adım daha yaklaşacak. Manisaspor ise elde edeceği galibiyetle derin bir nefes alarak gözünü üst sıralara çevirecek. Kırmızı-lacivertliler, evindeki son 2 maçında Elazığspor ve Adana Demirspor'u mağlup eden Manisapor'un iç sahada 3'te 3 yapmasını engellemek için de mücadele edecek.

Göztepe Malatya'da 3'te 3 peşinde

Yeni Malatya Stadı'nda Ali Şansalan'ın düdük çalacağı müsabaka saat 14.00'te başlayacak. Göz-Göz'de sakatlıkları süren stoperler Hakan ve Peybernes görev alamayacak. Dün yapılan sabah idmanında sol dizinden sakatlanan sol bek Traore'nin ise durumu maç saatinde netleşecek. Konuk Göztepe taraftarına Malatya'da 1200 kişilik yer ayrılırken biletler 7.5 TL'den satışa sunuldu. 

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Yeni Malatyaspor'u yenip 3'te 3 yapmak istediklerini söyledi. Rakiplerinin son 2 haftayı gol yemeden geçtiğini belirten Tuna, "Zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Yeni Malatyaspor takım halinde iyi savunma yapıyor. Ancak biz de ofansif anlayışımızı sahaya iyi yansıtmak amacındayız. Tek hedefimiz galibiyet. Deplasmanların en başarılı ekibiyiz. Yeni Malatyaspor karşısında da çizgimizi bozmayacağız, özgüvenimiz çok yüksek" yorumunu yaptı. Bu maç öncesi Göztepe 24 puanla 7. sırada yer alırken, Yeni Malatyaspor 16 puanla 13. basamakta bulunuyor.

GÖZTEPE

Beto - Sabri, Kadu, Kosanovic, Tanju, Gouffran, Selçuk, Rotman, Castro, Halil, Jahovic 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.