Dolar 32,5152
%-0.1
Euro 34,7808
%-0.24
Altın 2.421,140
%-0.37
Bist-100 9.677,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'nun golcü şanssızlığı

Altınordu'nun golcü şanssızlığı

Spor Toto 1'inci Lig'de cumartesi günü Adanaspor'u konuk edecek Altınordu, bu sezon forvetlerinden gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı. 

  • Ege Postası
  • 05.12.2018 - 11:28

Son olarak 2-1'lik skorla kazanılan Altay derbisinde sol ayak bileğine darbe alan Serdar Deliktaş'tan en az 2 hafta yararlanamayacak kırmızı-lacivertlilerde Enes Kubat ve Kemal Rüzgar da ciddi sakatlıklar geçirdi. Ligin 3'üncü haftasında oynanan Kardemir Karabükspor müsabakasında talihsizlik yaşayan Enes'in sağ diz arka çapraz bağında yırtık tespit edildi. Tecrübeli golcü ilk yarıyı kapattı. 

Ardından 9'uncu haftadaki Eskişehirspor maçında bu kez Kemal teknik ekibi üzdü. Maçın 72'nci dakikasında acılar içinde yerde kalan 23 yaşındaki futbolcunun sol diz ön ve arka çapraz bağları koptu. Almanya'da operasyon geçiren Kemal'İn sezonu kapattığı açıklandı. Altay karşılaşmasının 31'inci dakikasında oyunu terk eden Serdar'ın durumu da teknik heyetin planlarını bozdu. Altınordu'da 3 golcünün yokluğunda teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun kalan haftalarda en önemli hücum silahı Sefa Yılmaz olacak.

GENÇLER GOALBALL OYNADI

Altınordu Futbol Akademisi'nde (ALFA) eğitimlerini sürdüren U17 ve U18 takımı öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Aşık Veysel Görme Engelliler Ortaokulu'nu ziyaret edip, görme engelli çocuklarla goalball oynadı. İçinde bulunan ziller sayesinde topun nerede olduğu anlayabilen ve müthiş heyecanlı maçlar oynayan görme engelli çocuklar ile Altınordu öğrencilerinin gösteri karşılaşması ilgi çekti. Gözlerini bantlarla kapatan ALFA öğrencileri, önce Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Durgun'dan goalball hakkında bilgiler aldı, ardından sahaya çıkıp görme engelli çocuklarla gösteri maçı oynadı. Durgun, ayrıca görme engelli çocukların karşılaştığı zorluklar hakkında da aktarımlar yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.