Dolar 32,4687
%0.07
Euro 34,8256
%0.3
Altın 2.479,900
%0.72
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu maçında eski dostlar rakip olacak

Altınordu maçında eski dostlar rakip olacak

Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste aldığı 3 galibiyetle Play-Off yarışına ortak olan Altınordu, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçında eski dostlarla rakip olacak.

  • Ege Postası
  • 08.11.2018 - 12:33

Altınordu'da 4 sezon forma giyen ve kaptanlık görevini üstlenen orta saha oyuncusu Serkan Göksu ile 3 sezon kırmızı-lacivertli formayı terleten ön libero Timur Temeltaş, Ümraniyespor formasıyla eski takımlarına karşı oynayacak. Ayrıca sezon başında İzmir ekibinin talip olduğu iki futbolcu da Ümraniyespor için ter dökecek. Şeytan'ın transfer döneminde uzun süre görüşüp kadrosuna katamadığı Recep Aydın ve Atabey Çiçek, kiralık olarak forma giydikleri Ümraniyespor adına gol arayacak.

ALTINORDU'NUN GÖZÜ RÖVANŞTA

UEFA Gençlik Ligi 2'nci  Tur ilk maçında evinde Montpellier'e 4-2 yenilen Altınordu, turu 28 Kasım'daki rövanşta geçmeye çalışacak. Bornova Stadı'ndaki maçın henüz başında Berkehan'ın kendi kalesine attığı golle yenik duruma düşmesine rağmen 2 kez eşitliği yakalayan kırmızı-lacivertli ekip, 86 ve 88'inci dakikalarda gelen mağlubiyet gollerine engel olamadı. Altınordu, Fransa'daki rövanşta rakibini en az 3 farklı yenerek adını Play-Off etabına yazdırmayı hedefleyecek. Altınordu, ilk turda Finlandiya temsilcisi Helsinki'yle evinde 1-1 berabere kaldıktan sonra rakibini deplasmanda 2-1 yenerek tur atlamıştı. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.