Dolar 32,5982
%0.38
Euro 34,8047
%0.21
Altın 2.501,230
%0.67
Bist-100 9.434,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu kalesinde rekabet kızıştı

Altınordu kalesinde rekabet kızıştı

Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçına hazırlanan Altınordu'da kaleciler Erce Kardeşler ve Erhan Erentürk arasında forma savaşı yaşanıyor.

  • Ege Postası
  • 11.09.2018 - 12:57

Standard Liege transferi gerçekleşmeyince kırmızı-lacivertlilerin 1 numarası olarak kalan Erce'nin yeniden takımına odaklandığı, son olarak Beşiktaş'la oynanan hazırlık maçının ikinci yarısındaki performansıyla güven veren Erhan'ın da formaya göz kırptığı dile getirildi.

İki genç kaleci arasında müthiş bir rekabet yaşandığı, teknik heyetin kaleci tercihi konusunda karar vermekte zorlandığı belirtildi. Altınordu'da ilk 11 seçiminin futbolcuların hafta içinde antrenmanlarda gösterdikleri performansa göre yapıldığı ifade edildi. Karşıyaka'dan transfer edilen Erhan, sezon öncesi Menemen Belediyespor'la oynanan TSYD Ege Kupası'nda da başarılı kurtarışlara imza atmıştı. Erhan'ın yeni takımına iyice adapte olduğu kaydedildi. (DHA)

Eroğlu: Gaziantep'e kazanmak için gideceğiz

Spor Toto 1. Lig'de 16 Eylül Pazar günü deplasmanda Gazişehir Gaziantep'le karşılaşacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Gaziantep'e kazanmak için gideceklerini bildirdi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını, geçen sezon ilk 11'de yer alan 7 oyuncunun takımdan ayrıldığını söyledi. İlk 4 haftalık periyotta kazanabilecekleri maçların da olduğunu ancak skor üretemediklerini kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak bu süreçte oyun olarak geliştiğimizi gözlemledik. İyi bir performans gösterdiğimiz Denizlispor maçında ilk galibiyetimizi aldık. Daha sonra milli maç arasında ritmimizi bozmamak için Beşiktaş'la karşılaştık. O müsabakada da taktiksel olarak iyi işler yaptık. Önemli olan bunu ligde de ortaya koymamız."

Eroğlu, bu hafta deplasmanda Gazişehir Gaziantep'le karşılaşacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Geçen sene deplasmandaki maçta iyi oynamamıza rağmen müsabakayı kaybetmiştik. Bu sene Gaziantep'e kazanmak için gideceğiz. Takımıma güveniyorum. Performansımız her geçen gün hem bireysel hem de takım olarak artıyor. Bu da beni gelecek için umutlandırıyor. Sezon başlarken bizden beklentiler fazlaydı ancak yeni takım olarak ritmi tutturmak zor." (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.