Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9648
%-0.29
Altın 2.325,760
%0.23
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu Eskişehir virajında

Altınordu Eskişehir virajında

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek Play-Off yarışına tutunan Altınordu yarın küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor'a konuk olacak.

  • Ege Postası
  • 14.03.2019 - 11:49

Eskişehir Yeni Stadyum'da oynanacak kritik müsabaka saat 19.00'da başlayacak. İzmir ekibinde kırmızı kart cezalısı sol bek Yusuf ile sarı kart cezalısı sağ kanat Sefa forma giyemeyecek. Ligde topladığı 42 puanla 7. sırada yer alan Altınordu, 25 puanlı 16. basamaktaki rakibini yenerek ilk 6 iddiasını sürdürmek istiyor. Altınordu sezonun ilk yarısında evinde 2-0 yendiği rakibine üst üste 3. mağlubiyetini aldırmayı hedefliyor.

ALTINORDU

Erce - Kerim, Sinan, Hasan, Ali, Oğulcan, Berkay, Muhammed, Okan, Anıl, Serdar

Cawley'den Çağlara övgü

Altınordu'da vitrine çıkıp önce Alman ekibi Freiburg'a transfer olan, bu sezon başında ise İngiltere Premier Ligi takımlarından Leicester City'e imza atan milli stoper Çağlar Söyüncü'ye yeni takımının Akademi Direktörü Ian Cawley övgüler yağdırdı. Metin Oktay Yerleşkesi'ni gezip 6. Uluslararası U12 İzmir Cup öncesinde incelemelerde bulunan Cawley, "Altınordu'nun Avrupa'nın en büyük akademilerinin arasında yer aldığını söyleyebilirim. Oyuncumuz Çağlar da burada yetişti. Çağlar bizim için çok önemli ve etkileyici bir futbolcu. A takımda aynı mevkide kariyerli futbolcularla forma mücadelesi veriyor ve önünde parlak bir kariyer var. Premier Lig'e yeni yeni ısınıyor. Fakat ileride o da kariyerli bir futbolcu olacak" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.