Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu deplasmanda coştu

Altınordu deplasmanda coştu

Spor Toto 1'inci Lig'de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta pazar günü Boluspor'a konuk olacak Altınordu son 4 deplasman maçından 8 puan çıkarmayı başardı.

  • Ege Postası
  • 13.12.2018 - 11:33

Hatayspor ve Ümraniyespor deplasmanlarından 1'er puanla dönen kırmızı-lacivertliler, Osmanlıspor'u Ankara'da 1-0 yenerken, İzmir derbisinde konuk olduğu Altay'ı da 2-1'lik skorla geçti. Dış sahada istediği sonuçları almaya başlayan Altınordu, zorlu Boluspor sınavı öncesi taraftarına umut verdi. 

Bolu'ya mutlak galibiyetle gideceklerini belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Güzel bir seri yakaladık, devamını getireceğimize inanıyorum. Bu sezon ilk kez Play-Off potasına girdik. Buralardan ayrılmaya niyetimiz yok" dedi.

Kırmızı-Lacivertli ekipte sakatlıkları süren Enes, Kemal, Oğulcan ve Serdar'ın yanı sıra sarı kart cezalısı stoper Sinan müsabakada forma giyemeyecek. Adanaspor maçında sakatlanan orta saha Alican ise büyük ihtimalle oynayabilecek.

OĞULCAN AMELİYAT OLDU

Öte yandan Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da ameliyat edilen Oğulcan Ülgün'ün ligin ikinci yarısında forma giyebileceği bildirildi.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, Adanaspor'la oynanan maçtan önce sakatlanan Oğulcan Ülgün'ün sağ diz menisküs ile kıkırdak sorunu nedeniyle operatör doktor Bülent Zeren tarafından ameliyat edildiği belirtildi.

Sağlık durumu iyiye giden Oğulcan Ülgün'ün ligin ikinci yarısına yetişeceği kaydedildi.

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, kulübün sağlık danışmanı Bülent Zeren'i ziyaret ettiği aktarıldı. 

Zeren'in uzman hekimliğinin yanı sıra insani özellikleri ile de her zaman saygı duydukları bir isim olduğunu belirten Özkan, "Yıllardır tüm sağlık sorularının çözümünde yanımızda oldu. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır." ifadelerini kullandı.

Zeren de Altınordu'ya destek vermekten her zaman mutluluk duyduğunu, böyle bir organizasyonda kendisinin de küçük bir katkısının bulunmasının gururunu yaşadığını kaydetti. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.