Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'dan zirvede iddialı açıklama

Altınordu'dan zirvede iddialı açıklama

Erzurum Palandöken'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1'inci Lig temsilcisi Altınordulu, bugünkü kahvaltayı 2700 metre yükseklikte yer alan Küre Restoran'da yaparken teknik direktör Hüseyin Eroğlu, iddialı açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 18.07.2017 - 12:02

Erzurum'un zirvesine çıktıklarını belirten Hüseyin Eroğlu, "Umuyorum sezon sonunda da zirvede yer alan takım biz olacağız" dedi. Yeni sezonda hem yetiştirici hem de yarışmacı takım kimliğine bürüneceklerini dile getiren Hüseyin Eroğlu, "Yetiştiricilikte zaten en üst sıradayız. Artık ligi de zirvede bitirmek istiyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız ve çok çalışıyoruz" diye konuştu.

Takımın tecrübeli futbolcularından sağ bek Uğur Arslan Kuru ise sezona çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Takımda arkatdaşlığın üst seviyede olduğunu ifade eden 28 yaşındaki Uğur, "Erzurum kampı çok verimli geçiyor. Yüksek rakımda idman yapmanın faydasını sezon içinde göreceğiz. Şu an çok zorlanıyoruz ama yoğun tempo bizim için çok önemli" dedi.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı lacivertlilerin, Bandırmaspor'un golcüsü Atabey'i kiralamak için girişimlerini sürdürdüğü bildirildi. Orta saha Okan Derici için Gaziantep Gazişehir Futbol Kulubü'nden haber bekleyen yönetimin alternatif isimlere de yöneldiği belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.