Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'dan İsmet Orhunbilge'ye vefa

Altınordu'dan İsmet Orhunbilge'ye vefa

TFF 1'inci Lig takımı Altınordu'nun, Selçuk'taki tesislerine kulübün efsane futbolcularından rahmetli İsmet Orhunbilge'nin adı verildi.

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 16:26

Bugün gerçekleşen törende Orhunbilge ismini ölümsüzleştirdiklerini belirten Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Kulübümüzde 15 yıl forma giyen İsmet Orhunbilge'nin bu tesislere ismini verirken camianın da onayını almıştık. Kulübümüzün sembol isimleri arasında yer alan rahmetli sporcumuzun adını burada yaşatacağımız için çok mutluyum. Ailesiyle bu töreni yaptığımız için de kıvanç duyuyorum" dedi. 

Törene katılan Orhunbilge'nin oğlu Hakan Orhunbilge de, "Babam ben küçükken vefat etmiş. Hep onun anılarını, hayatını, yaşadıklarını annemden, amcam Hikmet Orhunbilge'den ve sporcu arkadaşlarından duyarak büyüdüm. Şu an onun isminin yaşadığı tesisler içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizlere bunu armağan eden Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'a teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. Orhunbilge ailesi, Selçuk'taki törenden sonra Torbalı'daki Metin Oktay Altınordu Futbol Meslek Okulu Tesisleri'ni gezdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.