Dolar 32,3155
%0.2
Euro 35,0947
%-0.08
Altın 2.293,450
%0.7
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'dan hayata dönüş

Altınordu'dan hayata dönüş

Türkiye 1'inci Ligi'nde haftaya lider giren Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek rakibini koltuktan indirirken bu sezon ilk galibiyetini alan Altınordu, derin bir nefes aldı.

  • Ege Postası
  • 27.09.2016 - 12:53

Geride kalan 4 haftada Giresunspor, Bandırmaspor ve Adanaspor'la berabere kalıp Göztepe'ye yenilen kırmızı lacivertliler, Yeni Malatyaspor zaferiyle beyaz bir sayfa açtı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, galibiyetin çok değerli olduğunu belirtti, "Liderin 10 puana sahip olduğu ligde 5 maçta 6 puana ulaştık. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Rakibe ilk yarıda pozisyon şansı tanımadık. İkinci devrede oyun dengelense de kazanmayı başardık" dedi. "Artık kimliğimizi sahaya yansıtıyoruz" diyen Hüseyin Eroğlu, şöyle devam etti:

"3 sezondur bu ligde şartlar ne olursa olsun iyi futbol oynamaya çalışan bir yapımız var. Bu sezon ilk 3 haftada istediklerimizi yapamadık. Ancak özellikle geçen haftaki Adana Demirspor karşılaşmasında çıkışa geçeceğimizin sinyallerini verdik. Yeni Malatyaspor müsabakasıyla da her şeyi yeniden kazandık."

Öte yandan Altınordu'nun pazartesi kabusu, Yeni Malatyaspor maçıyla son buldu. İzmir temsilcisi geçen sezon pazartesi günü oynadığı 6 müsabakayı da kazanamamış, bu karşılaşmalarda 4 beraberlik, 2 mağlubiyet almıştı. 

BEDAVAYA AVRUPA MAÇI

Altınordu yönetimi, Bulgaristan’ın Levski Sofya U19 takımı ile yarın İzmir Atatürk Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak UEFA Gençlik Ligi maçının biletlerini ücretsiz yaptı. Böylelikle kulüp tarihinin ilk resmi Avrupa maçını futbolseverler hiçbir bedel ödemeden izleyebilecek.

Altınordu’nun Levski Sofya’yı konuk edeceği UEFA Gençlik Ligi maçında, UEFA kuralları gereği açık tribün Altınordu taraftarına, kapalı tribün ise misafir ekip taraftarlarına ayrılacak. Altınordu Futbol Okulları’ndan (AFO) yaklaşık 3 bin 500 çocuk ise tribünlerdeki yerlerini alacak ve renkli gösterilerle maça heyecan katacak. Altınordu - Levski Sofya UEFA Gençlik Ligi maçına şu ana kadar 30’un üzerinde basın mensubu akredite yaptırdı.

Altınordu U19 Teknik Direktörü Gökhan Ertunç, Levski Sofya maçının kulüp ve İzmir açısından büyük önem taşıdığını söyleyerek, “93 yıllık tarihimizin ilk resmi Avrupa maçını oynayacağız. Avrupa ve dünya çapında yıldızlar yetiştirme misyonuyla yola çıkan kulübümüz açısından da çok önemli bir sınav vereceğiz. Hedefimiz, misyonumuzun bir parçası olan bu Avrupa maçında örnek bir futbol oynayıp tur için avantajlı bir skor elde etmek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.