Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da Mirkan korkuttu

Altınordu'da Mirkan korkuttu

TFF 1'inci Lig'de pazar günü evinde Adanaspor'la karşılaşacak Altınordu'da forvet Mirkan'ın sakatlığı teknik heyeti korkuttu.

  • Ege Postası
  • 13.10.2017 - 12:51

İlk 7 haftada attığı 6 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan gurbetçi santrfor, adalesindeki sertleşme nedeniyle antrenmana katılmadı. Geçen haftadan bu yana idmanlarda çok iyi çalışan Mirkan'ın sakatlığının ciddileşmesinden çekinen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, golcü oyuncuyu kontrol amaçlı dinlendirdi. İzmir ekibinin gol yollarındaki en önemli kozu olan Mirkan'ın Adanaspor randevusuna yetişmesi için sağlık ekibi seferber oldu. Şeytan'da ön libero Oğulcan dışında eksik yok. 

Kırmızı-lacivertlilerde Ümit Milli Takım'dan dönen Yusuf Yalçın, Barış, Kerim Alıcı ve Alican takıma katılırken, Türkiye'nin FIFA U17 Dünya Kupası'ndan elenmesi nedeniyle kaleciler Berke ve Ozan Can ile stoper Şahan pazar günü İzmir'e dönecek. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Milli maç arasından sonra da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Adanaspor güçlü bir takım. Biz de kendi gücümüzü biliyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Gerek hücum gerekse savunma açısından tüm opsiyonları çalışıyoruz. Adanaspor karşılaşmasında da galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.