Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da iç transfer harekatı

Altınordu'da iç transfer harekatı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu iç transferde iki stoperi Hasan ve Sinan'a yeni teklif sunmaya hazırlanıyor.

  • Ege Postası
  • 07.01.2019 - 14:21

Kırmızı-lacivertli ekipte ilk 11'in vazgeçilmez isimleri arasında yer alan iki savunma oyuncusunun sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek. Yönetim performanslarıyla beğeni toplayan Hasan ve Sinan'ın serbest kalmasını önlemek için erken hamle yapacak. Takımın kaptanlığını üstlenen Hasan ve Sinan'la masaya oturmaya hazırlanan Şeytan, iki futbolcuya elinden kaçırmak istemiyor. 

İzmir ekibinde ikinci sezonunu geçiren 29 yaşındaki Hasan Hatipoğlu, ligin ilk yarısında 16 karşılaşmada görev aldı. Sezon başında Gazişehir Gaziantep'ten yuvaya dönen 28 yaşındaki Sinan Osmanoğlu da 16 maçta forma giyerken, 1 kez rakip fileleri sarsma başarısı gösterdi. Öte yandan Antalya kampında ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Şeytan, dış transferde Gazişehir'den eski oyuncusu Okan Derici'nin transferini bitirmeye çok yaklaştı. Resmi imza için Okan'ın kulübünden ayrılması bekleniyor.

"Bizim işimiz profesyonel futbolcu yetiştiriciliği" 

Öte yandan Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Sonuç odaklı' veliler lütfen maçlara gelmesinler, bizim öncelikli işimiz yenmek veya yenilmek değil, sporcularımızın her hafta gelişimi." ifadelerini kullandı.

Özkan, kulübün internet sitesinde altyapı oyuncularının velilerine hitaben yazdığı yazıda, Altınordu Futbol Akademisinde yılda 600'den fazla maç yapıldığını, bu süreçte önemli olanın sonuç değil, futbolcuların gelişimi olduğunu bildirdi.

Tüm yaş kategorilerinde takım oyununun çok önemli olduğunu aktaran Özkan, şunları kaydetti:

"Bizim işimiz profesyonel futbolcu yetiştiriciliği. Malzememiz çocuk yani insanoğlu. İnsan yetiştirmek, dünyanın en zor işi. Ben bu işin bir jenerasyonda yani 20-25 yılda halledilemeyeceğini içime sindirdim, hazmettim. Bu işle ilgilenirken 'sonuç odaklı' olarak yaşanamayacağını ve 'egolardan sıyrılmadan' yapılamayacağını biliyorum. Yani plan, program yaptık, işi sürece bağladık, acelemiz yok ama görüyorum ki sizlerin aceleniz var. 'Sonuç odaklı' veliler lütfen maçlara gelmesinler. Bizim öncelikli işimiz yenmek veya yenilmek değil sporcularımızın her hafta gelişimi. 'Egolarına hakim olamayacağını düşünen' veliler de olabilir, 'ben haksızlığa gelemiyorum, dayanamıyorum' diyenler de lütfen maçlara gelmesinler." 

Özkan, Altınordu'da önce iyi birey ve iyi vatandaş, daha sonra iyi futbolcunun geldiğini vurgulayarak, "Başka kulüplerin sporcularının veya personelinin veya taraftarının veya yöneticisinin yaptıkları tahrik edici davranışlar mazeret olamaz. Bizim yolumuz iyi olanların yoludur." şeklinde görüş belirtti.  (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.