Dolar 32,5255
%-0.07
Euro 34,8717
%0.02
Altın 2.437,850
%0.32
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da hedef Boluspor maçı

Altınordu'da hedef Boluspor maçı

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "İlk yarıdaki son 2 maçımızı istediğimiz skorla, en iyi şekilde tamamlayıp play-off hattının içinde yer almak istiyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2018 - 12:08

Spor Toto 1. Lig'de 16 Aralık Pazar günü deplasmanda Boluspor'la karşılaşacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ligde play-off hattı içinde yer almayı hedeflediklerini bildirdi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, 9 haftadır yenilmeyerek iyi bir grafik yakaladıklarını söyledi. Bu maçlar öncesinde de ortaya koydukları futbolun kendilerini başarıya götüreceğini gördüklerini belirten Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu oyunun ardından skor da almaya başladık. İyi çalışan bir takımız, planlı programlı çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık. Bu hafta oyunsal anlamda iyi bir ekip olan Boluspor'la karşılaşacağız. Gençlerbirliği ile lige iyi bir giriş yaptılar ve play-off hattının içindeler. Son haftalarda aldıkları skorlarla düşüş yaşamış gibi gözüküyorlar ama iyi bir kadroya sahipler. Rakibin gücünü biliyoruz. Bizim için iç saha veya dış saha fark etmiyor. İlk yarıdaki son 2 maçımızı istediğimiz skorla, en iyi şekilde tamamlayıp play-off hattının içinde yer almak istiyoruz."

SEFA ESKİ TAKIMLARINI BOŞ GEÇMİYOR

Spor Toto 1'inci Lig'in 16'ncı haftasında üst sıraları yakından ilgilendiren maçta pazar günü Boluspor'a konuk olacak Altınordu'da hücum oyuncusu Sefa Yılmaz, eski takımlarına karşı hep gol sevinci yaşadı. Sezon başında Boluspor'dan Altınordu'ya gelen deneyimli futbolcu, Trabzonspor'da görev yaparken daha önce forma giydiği Kayserispor ve Aytemiz Alanyaspor ağlarını havalandırdı. 

gaziantepspor ve Boluspor'da top koşturan deneyimli futbolcu, Boluspor forması giyerken geçen sezon Gaziantepspor maçında yine gol sevinci yaşadı. İlginç istatistiği ile dikkat çeken Sefa, bu kez eski kulübü Boluspor'a rakip olacak. Altınordu ile çıktığı 11 maçta henüz gol sevinci yaşayamayan Sefa'nın eski takımı Boluspor'a karşı gol atıp atamayacağı taraftarlar arasında merak konusu oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.