Dolar 32,5380
%-0.01
Euro 34,9982
%0.49
Altın 2.434,350
%0.46
Bist-100 9.770,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da futbolculara rehavet uyarısı

Altınordu'da futbolculara rehavet uyarısı

Spor Toto 1'inci Lig'de cuma günü evinde Samsunspor'la karşılaşacak Altınordu'da teknik heyetten futbolculara rehavet uyarısı geldi.

  • Ege Postası
  • 14.02.2018 - 12:23

Üst üste alınan 4 galibiyetin ardından oyuncularının Samsunspor müsabakasını küçümsemesinden endişe eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Kimse işimizin kolay olacağını düşünmesin. En zor maçlarımızdan birine çıkacağız. Güçlü rakipleri yendik ve hedef takım olduk. Samsunspor'a karşı çok iyi konsantre olmalıyız. Gevşemeyin ve hırslı olun" diyerek öğrencilerine ikazlarda bulundu.

Kırmızı-lacivertli futbolcuların da teknik heyete, "Ligin ilk yarısında bazı maçlara tam anlamıyla konsantre olamadık. Ancak ikinci devrede bu sorunu yaşamıyoruz. Biz iyi bir takım olduğumuzun bilincindeyiz. Nasıl oynamamız gerektiğini biliyoruz. Maç maç hedefimize ulaşacağız. Altınordu'yu Spor Toto Süper Lig'e çıkaracağız" karşılığı verdiği öğrenildi. 

Altınordu, İzmir'de şimdiye kadar 6 kez karşılaştığı ve 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldığı Samsunspor'u ilk defa mağlup etmeyi planlıyor. İzmir ekibi, rakibini ilk yarıda deplasmanda 4-1 mağlup etti. Altınordu'da tedavileri süren Oğulcan ile Fatih kadroda yer almayacak.

Öte yandan Altınordu'da takım mentörü de futbolculara Samsunspor karşılaşması öncesinde terapi yapıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.