Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'da 7 as futbolcu gitti, gelen yok!

Altınordu'da 7 as futbolcu gitti, gelen yok!

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Altınordu, 7 as futbolcusu gitmesine rağmen Karşıyaka’dan kaleci Erhan dışında önemli bir transfer hamlesi yapmadı. Gerekli takviyeler yapılmadığı takdirde bu yıl da şampiyonluk ve Süper Lig hayali suya düşebilir. 7 as futbolcu gitti, gelen yok!

  • Ege Postası
  • 11.07.2018 - 12:28

YALÇIN KÜÇÜKDAMAR/EGEPOSTASI-  Spor Toto 1. Ligi’nin İzmirli temsilcisi Altınordu’da giden gidene. Geçtiğimiz üç yıl içinde oynadığı futbol ile rakiplerin korkulu rüyası olan ve Süper Lig’in kapısından son anda dönen kırmızı-lacivertli kulüpte şimdiye kadar 7 as futbolcu gitti. Geçtiğimiz sezonun ilk on birinde yer alan, kaptan Serkan, Erdoğan, Mirkan, Kerim Avcı ve Deniz, mukavelelerinin sona ermesi dışında yediemin Seyit Mehmet Özkan ile anlaşamayarak başka kulüplere gittiler. Bu arada Altınordu kulübünün yediemini Özkan, önceki gün takımın as futbolcularından Barış ile kaleci Berke’yi de Fenerbahçe kulübüne sattı. Yurt dışından ve Süper Lig takımlarından çeşitli teklifler almasına rağmen Özkan’ın, her iki as elemanı Fenerbahçe’ye vermesi camiada soru işaretleriyle karşılandı. Beşiktaş kulübü ile geçtiğimiz sezon ortasında yaşanan alt yapı maçlarında sorun nedeniyle bu kulüpten gelen tekliflere kapalı olan yediemin Seyit Mehmet Özkan’ın, Fenerbahçe kulübünü tercihi olağandı.

ŞAMPİYONLUK!

2018-2019 futbol sezonunda artık “Şampiyonluk” kovalayacaklarını sezon açılışı töreninde açıklayan Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın, kulüpten giden 7 as futbolcuya karşılık kadroyu güçlendirmesi gerekiyor. Bilindiği gibi Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’da, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Şampiyonluktan” bahsetmişti. Kulüp şimdiye kadar kaleci Erhan dışında önemli bir transfer hamlesi yapmadı. Son üç sezondur play-off’u kıl payı kaçıran Altınordu, 7 as futbolcusu gitmesine rağmen önemli transfer yapmaması şampiyonluk hedeflerini sekteye uğratacak gibi görünüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.