Dolar 32,4936
%0.25
Euro 34,5604
%0.19
Altın 2.502,140
%0.76
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu Başkanı Özkan'a Liege'den cevap

Altınordu Başkanı Özkan'a Liege'den cevap

Belçika'nın Standard Liege kulübü, kaleci Erce Kardeşler'i transfer etmemeleri nedeniyle Belçika ekibinin başkanı Bruno Venanzi'yi suçlayan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'a yazılı bir açıklamayla cevap verdi.

  • Ege Postası
  • 07.09.2018 - 13:32

Seyit Mehmet Özkan'ın yaptığı açıklamayı anlamakta güçlük çektiklerini belirten Standard Liege, "Kaleci Erce Kardeşler ile ilgilendiğimiz doğrudur. Erce geçen sezonun sonunda Genk'e karşı oynadığımız maçı seyretmek üzere menajerleri ve Altınordu'nun sportif direktörü ile beraber bizi stadyumumuzda ziyaret etti. Bu durumdan anlaşılacağı üzere bu ziyaret Altınordu'nun bilgisi dahilinde ve karşılıklı saygı içinde gerçekleşti. Altınordu'ya somut bir teklif götürdük fakat Altınordu başkanı teklifimizi kabul etmedi. Teklif edilmiş fırsatı reddeden Sayın Seyit Mehmet Özkan, haksız yere Standard de Liege'i suçlamaktadır" ifadelerine yer verdi. 

Özkan, Standard Liege'in transfer konusunda söz vermesine rağmen genç bir futbolcunun hayalleriyle oynadığını belirtip Belçika ekibinin başkanını UEFA'ya şikayet edeceklerini açıklamıştı.

ALİCAN FORMAYI KAPTI

Altınordu'da altyapıdan yetişen orta saha oyuncusu Alican Özfesli, formayı kapmanın sevincini yaşıyor. 2007'de İzmir GSİM'den seçilerek altyapıya alınan Alican, 11 yıl görev aldığı Şeytan'da son dönemdeki sergilediği performansla ilk 11'deki yerini sağlamlaştırdı. 21 yaşındaki futbolcu, "Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu, bize hep güvendi ve formayı giymemiz için arkamızda durdu. Benim için asıl kariyer şimdi başlıyor. Her gün daha iyiye gitmeyi istiyor ve bunun için çalışıyorum" dedi. (DHA)

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.