Dolar 32,5508
%0.01
Euro 34,8848
%0.05
Altın 2.429,570
%-0.02
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay seri galibiyet peşinde

Altay seri galibiyet peşinde

Spor Toto 1. Lig'de 16 Şubat Cumartesi günü Boluspor'u konuk edecek Altay'ın teknik direktörü Sait Karafırtınalar, rakiplerini yenerek galibiyet serisi başlatmak istediklerini belirtti.

  • Ege Postası
  • 13.02.2019 - 12:56

Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda aldıkları Adanaspor galibiyetinin ardından bu hafta, daha önce çalıştırdığı Boluspor'u konuk edeceklerini söyledi.

Profesyonel hayatta bu tarz karşılaşmaların yaşandığını kaydeden Karafırtınalar, şöyle konuştu: "Rakibin Boluspor olması bir şeyi değiştirmiyor. Rakibimiz bu ligin en iyi takımlarından biri. Artılarını ve eksi taraftarını biliyoruz. Bizim için önemli bir karşılaşma. Adanaspor galibiyetinin anlamı olması için Boluspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Alacağımız galibiyetle alt sıralarda uzaklaşıp kendimize başka hedefler koymak istiyoruz."

Boluspor'la 16 Şubat Cumartesi günü İzmir Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da karşılaşacak Altay'da sakatlığı bulunan Oğuz Han Aynaoğlu forma giyemeyecek. Ayak bileğinde sorun olan İbrahim Öztürk'ün durumu ise maç günü belli olacak.

Altay'da gözler Ulaş'ın üzerinde

Spor Toto 1. Lig'de Cumartesi günü evinde Boluspor'la karşılaşacak Altay'da stoper İbrahim Öztürk'ün sakat olması nedeniyle gözler genç savunmacı Ulaş Zengin'e çevrildi. Adanaspor deplasmanında sakatlanan ve sağ ayak bileğinde ödem ve kısmı yırtık tespit edilen İbrahim'in bu hafta forma giymesinin zor olduğu belirtilirken, teknik direktör Sait Karafırtınalar altyapıdan yetişen 21 yaşındaki Ulaş'a hazır ol emri verdi. Bu sezon ligde sadece 1 kez forma giyen Ulaş, kupada ise 4 maçta görev aldı.

Ara transfer döneminde Bulgar stoper Ivan Ivanov'la yolları ayırmalarına rağmen stoper takviyesi yapmadıklarını dile getiren Sportif Direktör Özden Töraydın, "Ulaş'a güvendiğimiz için stoper transferine gerek duymadık. Şans bulması halinde elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyoruz. İlk yarıdaki performansıyla bizleri memnun etti. Her zaman göreve hazır bir oyuncu. Kendini geliştirmeye devam ediyor" diye konuştu.

Putsila ve Sinan'ın cezalarının bittiği Altay'da Oğuz Han takımdan ayrı çalışıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.