Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'ın hedefi en az 1 puan

Altay'ın hedefi en az 1 puan

Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü 4'te 4 yapan zirve ortağı Boluspor'la deplasmanda karşılaşacak Altay, rakibinden en az 1 puan koparmayı hedefliyor.

  • Ege Postası
  • 11.09.2018 - 12:57

Geçen sezon Play-Off oynayan Boluspor'un, teknik direktör Sait Karafırtınalar ile bir çıkış yakaladığını dile getiren Altay Teknik Direktörü Alper Avcı, "Kadro yapılarını korudular. Bizim de yükselen bir grafiğimiz var. Milli maç arasında eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Boluspor'u önemli rakiplerimizden biri olarak görüyoruz. Kesinlikle puan almaya gidiyoruz" dedi.

Avcı, yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptıkları iznin ardından çalışmalarına günde çift antrenmanla devam ettiklerini söyledi.

Kendileri için iyi bir dönem olduğunu kaydeden Avcı, şöyle konuştu:

"Geçen 4 haftada zaman zaman basit hatalar yapmıştık, bunları düzeltip yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Bu haftaki rakibimiz Boluspor ligde 4'te 4 yapan bir takım. Geçen seneden korudukları bir kadroları var. İstikrarlarını devam ettiriyorlar. Sait hocadan sonra iyi futbol oynayan ve bunu sonuca yansıtabilen bir ekip."

Avcı, ligde ilk 4 haftalık periyotta 8 puan topladıklarını belirterek, "Gerek ofansif gerek defansif anlamda iyi durumdayız. İlk 4 haftada 3 gol yedik, bunlar bireysel hatadan kaynaklandı. Her geçen gün futbolumuzun üzerine koyarak devam edeceğiz." dedi.

Spor Toto 1. Lig'de ilk 4 haftalık periyotta topladığı 8 puanla 4. sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, yoluna namağlup devam eden 3 ekipten biri. İlk 4 haftada Afjet Afyonspor ve Adanaspor'la berabere kalıp Ümraniyespor ve İstanbulspor'u mağlup eden 8 puanlı Altay, 12 puanlı Boluspor'a ilk puan kaybını yaşatmak istiyor. İzmir temsilcisi 4 maçta rakip filelere 9 gol bırakıp kalesinde 3 gol görürken, Boluspor bu periyotta 7 gol atıp 2 gol yedi. İzmir temsilcisi, Gençlerbirliği ile ligin en golcü takımı konumunda bulunuyor. 

 

Öte yandan iki takım arasında 2011'de oynanan son maçı Boluspor evinde 1-0 kazandı. Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Boluspor taraftarı stada alınmayacak. Altaylı taraftarlar ise takımlarını Bolu'da yalnız bırakmayacak. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.