Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay için fırsat haftası

Altay için fırsat haftası

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, deplasmanda oynayacakları Akhisarspor maçının yeniden çıkış yakalamak için ciddi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 18.11.2019 - 13:37

Son 3 maçı kaybettiklerini ve şiddetle galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyleyen teknik direktör Karafırtınalar, "Milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Fiziksel açıdan sıkıntımız yok. Aldığımız yenilgilerde bireysel hataların etkisi oldu. Kötü seriyi durdurmak için fırsat maçına çıkacağız. Sadece 1 galibiyete ihtiyacımız var. Oyuncularla birlikte kenetlendik. Kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Akhisarspor'un da son 3 haftada galip gelemediğini hatırlatan Sait Karafırtınalar, "Geçen sezon Süper Lig'den düşen rakibimiz ligin favori ekiplerinden biri. Onlar da kazanmakta zorlanıyorlar, rakibin de sıkıntısı var. Denk güçlerin maçı olacak. Kazananın avantaj sağlayacağı bir müsabaka olacak. Her maç zor. Rakibi iyi analiz edeceğiz, nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynayacağız" diye konuştu. Siyah-beyazlılarda, Ümit Milli Takım'da yer alan stoper Cenk dışında eksik bulunmuyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.