Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay deplasmada Bursaspor'la oynuyor

Altay deplasmada Bursaspor'la oynuyor

TFF 1. Lig'de son olarak evinde Adanaspor'u 2-0 yenerek yeniden Play-Off hattına giren Altay yarın deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor'la kozlarını paylaşacak. Altay'ın profesyonel şube sorumlusu Hilmi Bozok, "Son düdüğe kadar ne olursa olsun hedefimiz Süper Lig olacak." ifadesini kullandı. 

  • Ege Postası
  • 26.02.2020 - 16:21

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Burak Şeker yönetecek. Siyah-beyazlı takımın başındaki ilk maçından 3 puanla ayrılan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, sezon başında çalıştırığı Bursaspor'a bu kez rakip olacak. Altay'da sağ bek Erhan cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Altaylı taraftarlar Bursa deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayacak.

Bozok, yaptığı açıklamada, teknik heyetteki değişikliğin ardından takımın Adanaspor maçında gereken reaksiyonu gösterdiğini belirtti.

Bu kısıtlı zamanda takıma verebilecekleri en önemli şeyin destek ve sinerji olduğunu bildiren Bozok, şunları kaydetti:

"Taraftarımız ve camiamız bunu başaracak güçte. Son düdüğe kadar ne olursa olsun hedefimiz Süper Lig olacak. Bursa deplasmanı, üst lige giden rotamızın şeklini belirleyecek önemli bir final. Taraftarımızın, bize ayrılan 2 bin kontenjanı, hakkını vererek dolduracağına eminiz. Büyük Altay sahada ve tribünde gereğini yapacaktır." 

Yalçın Koşukavak ve ekibine güvendiklerini dile getiren Sportif Direktör Murat Uluç, "Bursaspor deplasmanı ve sonrasında seri yakalayarak Altay'ı hak ettiği Süper Lig yolunda avantajlı konuma getirmek istiyoruz. Her maç şampiyonluk için önemli. 3. Lig ve 2. Lig'de yaşadığımız şampiyonluklarda, camiamız ve tüm kentin desteğiyle yaratılan sinerji itici gücümüzdü. Bunun kalan 11 haftada tekrarlanacağına inanıyorum. Adanaspor önündeki etkili oyunumuzu Bursa deplasmanında taraftarımızın da desteğiyle sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

ALTAY

Cihan - Yasin, Abdülhamit, Abdülkerim, Özgür, Yılmaz, Putsila, Kappel, Tatos, Turgut Doğan, Paixao

(DHA-AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.