Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'dan kötü prova

Altay'dan kötü prova

2. Lig Beyaz Grup ekibi Altay, Ayfonkarahisar kampındaki ikinci, toplamdaki dördüncü hazırlık maçında Afjet Afyonspor'a 3-0 yenilerek, özel müsabakalardaki ilk mağlubiyetini aldı.

  • Ege Postası
  • 13.08.2017 - 14:38

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, skora önem vermediğini belirterek, "Oyuncularım istediklerimi parça parça yerine getiriyor. Eksikleri görmek için kaybetmek de lazım. Bireysel hatalardan goller yedik. Genel anlamda sorunumuz yok. İyi durumdayız, ancak daha iyi olmalıyız. Bir üst ligde mücadele edeceğimizin farkına varmalıyız. Ne olursa olsun, yine de kaybetmek hoş değil" diye konuştu.

Afyon ekibi karşısında kötü oynamadıklarını söyleyen Biçer, "Sahadan farklı bir skorla ayrılabilirdik. İdmanlarda çalıştıklarımızı, oyuncularımız sahada uyguluyor. Önemli olan ligde kazanmak" dedi. Afyon Kocatepe Stadı'ndaki karşılaşmayı Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte izledi. Maçın sonunda Afyonlu taraftarlar iki takım oyuncularını tribünlere çağırarak, "‘Büyük Altay" tezahüratı yaptı.

Öte yandan siyah beyazlıların Azerbaycan U21 Milli Takımı'nda forma giyen 19 yaşındaki gurbetçi stoper Serkan Baloğlu ile ilgilendiği öğrenildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.