Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'dan Fenerbahçe'ye ziyaret

Altay'dan Fenerbahçe'ye ziyaret

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İstanbul'da bir araya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Ali Koç, siyah-beyazlı heyete Fenerbahçe Müzesi, TV stüdyoları ve stadyumu gezdirdi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2019 - 12:30

Altay Başkanı Ekmekçioğlu, günün anısına Altay'ın kurucuları arasında yer alan ve iki camianın ortak değeri olan Şükrü Saraçoğlu'nun fotoğrafı ve iki kulübün armasının yer aldığı plaketi Ali Koç'a hediye etti. Görüşmede Fenerbahçe'nin 2019-20 sezonu öncesi İzmir'de Altay'la bir hazırlık maçı oynaması gündeme geldi.

Buluşmada pilot takım arayışında olan iki kulübün İzmir merkezli ortak bir pilot takım oluşturma projesi masaya yatırıldı. Ekmekçioğlu'nun pilot takım projesi için bir dosya hazırlayıp, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sunacağı öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da ilerleyen dönemde Altay Spor Kulübü'ne gelerek iadeiziyaret yapacağı öğrenildi. Ziyarete Altay yönetiminden Levent Doğanoğlu ve Gökhan Kışla ile Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.