Dolar 32,5342
%-0.02
Euro 34,9602
%0.38
Altın 2.429,440
%0.26
Bist-100 9.708,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da yeni hedef Menemenspor

Altay'da yeni hedef Menemenspor

TFF 1'inci Lig'de Altınordu'yu 3-0 yenerek 2'de 2 yapan Altay'da gözler şimdi de cumartesi günü oynanacak Ekol Göz Menemenspor derbisine çevrildi. Önceki hafta Menemen İlçe Stadı'nda konuk ettiği Bursaspor'u 2-1 yenen siyah-beyazlılar, bu hafta da stadı kiraladığı Menemen ekibini ağırlayacak.

  • Ege Postası
  • 22.10.2019 - 13:28

Altay taraftarları batı tribününde, Menemen seyircisi ise maraton tribününde yer alacak. Altay, sarı-lacivertli takımı yenerek bu sezon ilk kez 3 haftalık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Siyah-beyazlılarda sarı kart cezalısı stoper Gençer forma giyemeyecek.

Menemenspor'un çıkışta olan bir takım olduğunu dile getiren sportif direktör Özden Töraydın, "Menemen'in son olarak evinde oynadığı Erzurumspor maçını izledim. Çok mücadeleci, diri bir takım. Hücumda etkili oynuyorlar. Biz ev sahibi gözüksek de sonuçta onların sahasında oynayacağız. Zorlu bir maç olacak. Altınordu karşısında olduğu gibi iyi konsantre olmalıyız" dedi. Hakemleri dikkatli olmaya davet eden Töraydın, "Altınordu maçında net bir golümüz, bir de penaltımız verilmedi. Galip geldiğimiz için görülmedi, ancak maç berabere bitebilirdi" yorumunu yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.