Dolar 32,4986
%0.27
Euro 34,5512
%0.17
Altın 2.492,940
%0.39
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da top futbolcularda

Altay'da top futbolcularda

Altay Futbol Direktörü Özden Töraydın, hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirip sezona iyi başlayarak üst sıralarda yer alacaklarına inandığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.07.2017 - 12:53

Altay Futbol Direktörü Özden Töraydın, yeni sezon öncesi yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini belirterek, "Artık top futbolcularda" dedi. İç ve dış transferde istedikleri isimlerle anlaşarak ilk aşamayı başarılı bir şekilde geçirdiklerini anlatan Töraydın, "Tesisimizdeki çim sahalarımızın bakımını yaptık, ağırlık salonunu yeniledik. Oyuncuların geçen sezon alacaklarını ve yeni sezon peşinatlarını ödedik. Önümüzdeki günlerde transfer yasağını da kaldıracağız. Bundan sonra futbolculardan tek beklentimiz başarı" diye konuştu. 

Hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirip sezona iyi başlayarak üst sıralarde yer alacaklarına inandığını kaydeden Özden Töraydın şöyle devam etti: "Sadece transfer yapıp iyi kadro kurarak şampiyon olamazsın. Başarıda yönetim, taraftar, camia ve basın da çok önemli. Direkt şampiyonluk hedefi koyamayız ama Altay'ın hedefi hangi lig olursa olsun üstlerde yer almak. Güçlü takımların yer aldığı bir gruptayız ama biz zoru severiz. Zorluklar bizi daha iyi motive ediyor. Her maça galibiyet için çıkacağız. Birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden geleceğiz." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.