Dolar 32,3425
%0.28
Euro 35,1172
%-0.01
Altın 2.309,400
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'da Kerim iyileşiyor

Altay'da Kerim iyileşiyor

TFF 1'inci Lig'de play-off ve ilk 2 yarışındaki takımlardan biri olan Altay'da sakatlık kabusu yaşayan Kerim Avcı, koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada iyileşme sürecini maç kaçırmadan atlatıyor.

  • Ege Postası
  • 02.04.2020 - 14:13

Ligin 28'inci haftasında 14 Mart'ta deplasmanda oynanan Fatih Karagümrük karşılaşmasının son bölümünde sakatlanarak sahayı arkadaşlarının yardımıyla terk eden Kerim'in çekilen MR’ında sağ diz dış yan bağlarında kısmi yırtık tespit edilmişti.

Doktorların iyileşmesi için 3-4 hafta süre verdiği deneyimli 10 numara, İstanbul'da tedavisini sürdürüyor. Kerim’in tedavisinin sürdüğü belirtilirken, 30 yaşındaki gurbetçi futbolcunun iyileşme sürecinin olumlu ilerlediği belirtildi. Devre arasında Süper Lig ekibi Gaziantep FK'dan kiralanan Kerim Avcı'nın 10 gün içinde bireysel çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Altaylı minikler dijital antrenmanla form tutuyor

Altay Futbol Okulları, bünyesindeki öğrenciler için ev şartlarına uygun olarak hazırlanmış ilk dijital antrenman programını gerçekleştirdi. İlk video antrenman programı, siyah beyazlı kulübün futbol okulları resmi sosyal medya hesabından yayınlandı. Haftanın 3 günü yayınlanacak derslerin ilkinin ardından Altay Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık, öğrenciler ve velilere koronavirüsünden dolayı evde kalınan şu günlerde minik Altaylıların çalışmalarını aksatmaması için neler yapmaları gerektiği detaylı bir şekilde anlattı.

Türkiye ve tüm dünyanın şu anda zorlu bir süreçten geçildiğini kaydeden Gözüaçık, "Büyük bir salgın niteliğindeki koronavirüsü nedeniyle zor bir dönemden geçmekteyiz. Biz Altay Futbol Okulları ailesi olarak, bu zorlu günlerde yanınızda olmak istiyoruz. Sizleri de ailemizin fertleri olarak görüyoruz ve destek olmak istiyoruz. Bilindiği üzere uzmanlar, düzenli fiziksel aktivitenin, dengeli beslenmenin ve uyku düzeninin önemine vurgu yapmaktadırlar. Altay Futbol Okulları olarak öncelikli görevimiz, sağlıklı bireyler olarak hayatınızı sürdürmenize katkı sağlamak ve bunun için de uzaktan da olsa sizlere sporu ulaştırmak" dedi.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.