Dolar 32,4968
%0.56
Euro 35,1489
%0.24
Altın 2.328,840
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay 103'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor

Altay 103'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor

İzmir'in asırlık çınarı Altay, 103'üncü kuruluş yıldönümü kutlamalarına Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak başladı. Altay 103'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor

  • Ege Postası
  • 16.01.2017 - 12:59

Bu sabah 09.00'da başlaması gereken tören, yağmur nedeniyle 11.00'de gerçekleşti. Törene Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, Başkan Özgür Ekmekçioğlu, yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler, teknik direktör Cüneyt Biçer, Futbol direktörü Özden Töraydın, altyapı ve futbol okulu oyuncuları, antrenörler, taraftar temsilcileri ve taraftarlar katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Başkan Özgür Ekmekçioğlu, minik futbolcularla birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koyduktan sonra yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetimizin kuruluşu için nice mücadeleler vermiş Altay'ın başkanlığını yapmak, bu makamda olmak benim için çok büyük bir onur. Altay sadece bir futbol takımı değil, bir spor kulübüdür. Bu güzel ailenin içinde yer almanın gururunu yaşıyorum" dedi. 

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, Altay'ın ilklerin takımı olduğunu dile getirerek, Türkiye'de adının önünde "Büyük" sıfatı kullanılan tek kulüp olduklarını vurguladı. Siyah beyazlılar, bu akşam kutlamalara Gündoğdu Meydanı'nda devam edecek.

EMRE BALCI DÖNÜYOR

Altay'da devre arasında yönetimle maddi konularda anlaşmazlık yaşaması nedeniyle Antalya kampına götürülmeyen ve Erzincan deplasmanında forma giyemeyen Emre Balcı'nın yarın takımla idmanlara başlayacağı öğrenildi. Teknik direktör Cüneyt Biçer'in yeniden ekibinde görmek istediği deneyimli oyuncu konusunda olumlu rapor vermesi üzerine, yönetim bir süredir İzmir'de özel antrenör eşliğinde çalışan Emre'yi tekrar A takıma aldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.