Dolar 32,5359
%0.15
Euro 34,9513
%-0.06
Altın 2.455,590
%0.79
Bist-100 9.884,00
%1.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alper pazar yeri sorununu Genel Başkan'a anlattı

Alper pazar yeri sorununu Genel Başkan'a anlattı

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM’de bir araya geldi. Ziyaret sonrası Ege Postası'na konuşan Alper, “Bayraklı pazar yeri için Genel Başkanımıza bilgi verdim. Üzerimize düşeni yapacağız. Kimse esnaf üzerinden siyaset yapmasın” dedi. Alper pazar yeri sorununu Genel Başkan'a anlattı

  • Ege Postası
  • 13.03.2018 - 17:16

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper bugün ilçe yönetimiyle birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni satın alınan ilçe başkanlığı binasının tapusunu kendisine takdim etti. 

Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan heyet, ilçe binasının satın alınması sürecinde kendilerine yapılan destekten ötürü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederken, Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a da çabalarından dolayı minnet duyduklarını ifade etti.

“VİYADÜK ALTI PAZAR YERİ YAPILACAK”

Görüşmede Özkanlar pazar yeri konusunu da gündeme getiren İlçe Başkanı Alper, konuyla ilgili  tüm görüşmelerin yapıldığını, ortak çözüm üreterek Bornova’da bulunan viyadüğün altının pazar yeri yapılması konusunda Bayraklı olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. İlçe Başkanı Alper Egepostası’na yaptığı açıklamada,  “Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bornova Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanıyla, Sayın Genel Başkanımız biraraya geleceğini ifade etti. Biz Bayraklı olarak üzerimize ne düşerse yapmak için Belediye Başkanımız Hasan Karabağ ile birlikte çalışıyoruz. Hiçbir esnafın mağdur olmasından yana değiliz. Kimse esnaf üzerinden siyaset yapmasın” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.