Dolar 32,5599
%0.26
Euro 34,7335
%0
Altın 2.493,200
%0.35
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alper mazbatasını aldı

Alper mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre sonucu yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığına seçilen Cemalettin Alper mazbatasını aldı. Alper mazbatasını aldı

  • Ege Postası
  • 13.12.2017 - 13:51

EGEPOSTASI- Bayraklı İlçe Seçim Kurulundan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alan Başkan Cemalettin Alper yeni dönemine başladı.

10 Aralık Pazar günü Bayraklı’da yapılan ve tek aday olarak yarıştığı CHP Bayraklı Olağan Kongresinde 365 delegenin 335’sinin oyunu alan Cemalettin Alper yeniden CHP Bayraklı İlçe Başkanlığına seçildi.

Alper mazbatasını alırken İl Başkan yardımcıları  İsmet Basmacı, Şirin Akgül, Metin Güler, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'da törende Alper'i yalnız bırakmadılar. 

Mazbastasını aldıktan sonra İlçe Seçim Kurulu’nun önüne gelen partililere konuşan Alper şunları söyledi: 

‘CHP hatır partisi değil, CHP kişilerin partisi değil, CHP ben neden olamadım diyenlerin de partisi değildir. CHP hak partisi, adalet partisi, hukuk için mücadele etmiş bir partidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı eseri kendi beklentilerimizi eşimizi dostumuzu mutlu etmek için onu yönetime yazmak için delege yazmak için kurulmuş bir parti değildir.

KİMSE CHP'DEN ÜSTÜN DEĞİLDİR 

Hiç kimse CHP’den üstün değildir. Eğer ki hak, hukuk, adalet, demokrasi diyorsak önce kendi vicadanımızın sesini dinleyeceğiz Bayraklı’yı vicdanına bırakacağız, örgütümüzün vicdanına bırakacağız. O yüzden ben bütün örgütüme, Bayraklı halkına çok teşekkür ediyorum. Çok uzun bir yol var önümüzde. Hiç birşey 2019’dan önemli değildir.

KAPIMIZ 7/24 HERKESE AÇIK  

Beklemeden durmadan yol alacağız. CHP’nin ilçe başkanlığının kapısı 7/24 herkese açık. Randevumuz yok, özelimiz yok. Yeni hizmet binamızı da kullanıma açıktık bugün itibariyle. 

Küskünlük, kırgınlık diye birşey yoktur, alınganlık diye birşey yoktur CHP vardır Mustafa Kemal Atatürk vardır’ dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.