Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alper'den Yücel'e ziyaret

Alper'den Yücel'e ziyaret

7 Ocak'ta gerçekleşen CHP İzmir İl Kongresi’nde Utku Gümrükçü'yü destekleyen CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İl Başkanı seçilen Deniz Yücel'i ilk kez ziyaret etti ve birlik beraberlik mesajı verdi. Alper'den Yücel'e ziyaret

  • Ege Postası
  • 08.02.2018 - 15:48

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve beraberindeki heyet CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. İl kongresinde aday olan Utku Gümrükçü’yü destekleyen Alper, kongre sonrası ilk kez il başkanlığına gelerek ziyarette bulundu.

İl başkanlığında bir araya gelen tarafların partinin ilerleyen günlerde izleyeceği politika hakkında kısa bir değerlendirme yaptığı ifade edilirken, Bayraklı İlçe Başkanı Alper, “Bayraklı ilçe örgütü olarak il başkanımızla koordineli bir şekilde çalışmak istediğimizi söyledik. Tebrik ettik ve yanında olduğumuzu ifade ettik. Omuz omuza çalışmaktan başka çaremiz yok dedik” diye konuştu.

Kongrenin ve kurultayın geride kaldığını belirten Alper, bundan sonra CHP’nin iktidarı için il başkanlığı ile omuz omuza çalışacaklarını söyledi.

Öte yandan İl Başkanı Yücel’in ise ilk ziyaret edeceği ilçenin Bayraklı olacağını söylediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.