Dolar 32,3879
%0.22
Euro 35,0337
%-0.09
Altın 2.326,280
%0.25
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alper Baran Esin’den Özgener’e 15 Temmuz çıkışı!'Öğrendik ki kendisi Çeşme'deymiş'

Alper Baran Esin’den Özgener’e 15 Temmuz çıkışı!'Öğrendik ki kendisi Çeşme'deymiş'

TV35 anchormani Alper Baran Esin dün akşamki ana haber bülteninde İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’e Konak’taki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne katılmadığı için tepki gösterdi... Alper Baran Esin’den Özgener’e 15 Temmuz çıkışı!

  • Ege Postası
  • 19.07.2019 - 10:49

EGEPOSTASI - Ana haber’de yer alan AK Parti’nin Karşıyaka’da düzenlediği 15 Temmuz Paneli haberi sonrası milli birlik ve beraberlik günlerinin öneminden bahseden Alper Baran Esin, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’i Konak’taki şehitlerimizi anma törenlerine katılmadığı için eleştirdi.

Muhalefet tarafından sıkça eleştirilmelerine rağmen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de Konak Meydanı’nda olduğunu hatırlatan Esin “Bakanlık düzeyinde bir katılım vardı. Sayın Bekir Pakdemirli oradaydı, İzmir Valisi Erol Ayyıldız oradaydı... muhalefet kanadından pek çok isim oradaydı... Aklınıza gelecek kim varsa oradaydı... Ama bir kişi yoktu. Kendisi yoktu, temsilcisini göndermişti. O da Mahmut Özgener... Biz de haber merkezi olarak çok önemli bir işi olduğunu düşündük... Önemli bir toplantısı olduğunu ya da yurt dışında bir iş seyahatinde olduğunu düşündük. Fakat öğrendik ki Çeşme’deymiş... İzmir’de girişimcilik zirvesi paneline hazırlık için Çeşme’deymiş... Yani 16 Temmuz’de gerçekleşecek bir etkinlik nedeniyle programlara katılamamış... 15 Temmuz’un önemini hepimiz biliyoruz herhalde, anlatmamıza gerek yok. AK Partili, CHP’li, MHP’li olmaya gerek yok. 15 Temmuz Konak Meydanı’nda verilen fotoğrata Mahmut Özgener’in olmamasını bizler anlayamadık.  Bizim aldığımız istihbarat mı yanlış ya da başka bir programı mı vardı bilemiyoruz... Ama Mahmut Özgener’in neden orada olmadığını İzmir kamuoyuyla paylaşsınlar... Bu konu önemliydi bizim dikkatimizi çekti... Kendisinin de dikkatini çekmiş midir çok merak ediyoruz’ diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.