Dolar 32,7007
%0.7
Euro 34,9095
%0.51
Altın 2.505,300
%0.84
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alpay Özalan, Meclis İdare Amiri oldu

Alpay Özalan, Meclis İdare Amiri oldu

AK Parti Meclis grup yönetimi belli olurken, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Meclis İdare Amirliğine seçildi.

  • Ege Postası
  • 30.06.2020 - 13:05

AK Parti grubunda AK Parti'yi temsilcisi olarak Meclis İdare Amirliği yapacak isimler de belirlendi. 27. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, TBMM İdari Amirliğine seçildi.

AK Parti, TBMM'de grup yönetimini seçti. Kapalı toplantıda grup başkan vekilleri yerini korurken iki idare amiri değişti. Yeni idare amirleri Alpay Özalan ve Ali Şahin oldu.

Kendisine tevdi edilen yeni göreviyle ilgili kısa bir açıklama yapan Özalan, Verilen her türlü görevi eksiksiz yerine getireceğimizi ve davamızı ileriye taşımak için gece gündüz azimle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için görev sorumluluk, sorumluluk ise hizmet demektedir. Gerek Ülkemizi, gerekse İzmir’imizi, 2023 ve 2071 hedefimize taşımak için Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ben tekrar bizi bu göreve layık gören ve kullandıkları oylarıyla desteklerini esirgemeyen Milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özalan'a yeni görevinde başarılar dileyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Sürekli mesajında şu ifadelere yer verdi;

"TBMM İdare Amirliği görevine seçilen İzmir Milletvekilimiz Alpay Özalan’a yeni görevinde başarılar diliyorum. İzmir Teşkilatları olarak bu önemli görevin Milletvekilimiz Alpay Özalan’a tevdi edilmesinden dolayı son derece mutluluk duyduk. Gazi Meclisimize hayırlı uğurlu olsun."

 

GRUP BAŞKAN VEKİLLERİ DEĞİŞMEDİ

Öte yandan AK Parti'de grup başkan vekilleri Mehmet Muş, Bülent Turan, Özlem Zengin, Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Cahit Özkan'ın görevlerine devam etmesi yönünde karar verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.