Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Almanya’da üniversite okumak kariyerinizde bambaşa bir kapı aralayabilir!

Almanya’da üniversite okumak kariyerinizde bambaşa bir kapı aralayabilir!

Yurtdışında eğitim almak üzere en çok tercih edilen merkezlerden biri olan Almanyada üniversite eğitimi ile sizlerde başarılı bir gelecek inşa edebilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 28.06.2018 - 13:18

Dil üzerinde ki akıcılığınızı kazanmanız konusunda da etkili olan yurtdışında üniversite seçenekleri ile alakalı detaylı bilgi alabilmek için ACCEPT Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı firmamız bünyesinde bulunan, alanında uzmanlaşmış ve yurtdışı deneyimi olan danışmanlarımızdan destek talebinde bulunabilirsiniz.

Almanyada Üniversite Eğitimi için Başvuru ve Kabul Şartları

Almanyada üniversite eğitimi almak isteyen öğrenciler için belli bir takım başvuru ile kabul koşulları vardır. Sizlerde bu koşullar hakkında bilgi sahibi olarak evraklarınızda hakimiyeti başvuru öncesinde sağlayabilirsiniz.

Yurtdışı üniversite seçeneklerinizi Almanya’dan yana kullanıyor iseniz başvuru yapabilmenizin ilk şartı LYS ile Türkiye’de bir lisans programını kazanmış olmanızdır.

Kazanmış olduğunuz üniversitelerin devlet yahut özel üniversite olmasının başvuru işlemlerinizde herhangi bir fark yaratmamaktadır.

  •  

Kayıt yaptırarak birkaç dönem okudu iseniz yatay geçiş yapabilmeniz de mümkün olmaktadır. Türkiye’de 2 yıllık meslek yüksek okulu kazandıysanız mezun olduktan sonra Almanyada üniversite başvurusunda bulunabilirsiniz.

  •  

Türkiye’de lisans programından mezun oldu iseniz ALES’e katılmadan Almanyada yüksek lisans eğitimi de alabilirsiniz.

  •  

Bu şartlar hakkında bilgili olmanız halinde başvuru esnasında herhangi sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Şimdi ise sizlere Almanyada üniversite eğitimi alabileceğiniz okullar hakkında bilgi verelim.

Almanya Üniversiteleri Hangileridir'

Yurtdışı üniversiteleri tercihlerinde en çok rağbet gören Almanya’da ki okullar yazımızın devamında yer almakta olup, okullar ile alakalı almak istediğiniz detaylı bilgiler için site içerisinde yer alan iletişim kanallarımızı kullanarak tarafımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Gisma Business School

Leipzig Üniversitesi

Würzburg Üniversitesi

Erfurt Üniversitesi

Jena Üniversitesi

Heidelberg Üniversitesi

Tübingen Üniversitesi

Münih Üniversitesi

Berlin Üniversitesi

Rassasu Üniversitesi

Stuttgart Üniversitesi

Lübeck Üniversitesi

Gördüğünüz üzere Almanyada eğitim alabileceğiniz pek çok okul bulunmaktadır. Bu okulların verdiği artı hizmetler, sunduğu imkanlar ve akademik donanımı hakkında bilgi sahibi olabilmek için sizlerde 0 544 243 243 9 – 0 212 243 243 9 numaralarından tarafımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.