Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa’nın genç yetenekleri sahnede

Aliağa’nın genç yetenekleri sahnede

İzmir’in Aliağa ilçesinde bir kültür sanat okulu gibi faaliyet gösteren Aliağa Belediyesi konservatuarı, 1 yıl boyunca eğitim alan gençlerini “Genç Yetenekler Müzik Şöleni” ile sahnede buluşturdu.

  • Ege Postası
  • 30.05.2013 - 11:58
İZMİR - Aliağa Belediyesi Konservatuarının 2012-2013 yılı müzik ve enstrüman eğitimi düzenlenen Müzik Şöleni ile sona erdi. Kurs süresi boyunca müzik eğitimi alarak yeteneklerini keşfetme fırsatı bulan genç ve minik müzisyen adayları bu yeteneklerini Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen 4. Genç Yetenekler Müzik Şöleni’nde sergiledi.

GENÇ MÜZİSYENLERE SEYİRCİDEN TAM NOT
Kemandan piyanoya, bağlamadan gitara bir çok enstrüman ile yeteneklerini konuşturan gençler dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarken salonu dolduran konuklar performansları ayakta alkışladı. Gitar Eğitmeni Murat Kosacı ve Keman Eğitmeni Ufuk Algan eşliğinde sahne alan öğrenciler çaldıkları ve söyledikleri dünyaca ünlü besteci ve şarkıcıların eserleriyle dikkat çekti.
Genç Yetenekler Müzik Şöleni öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle son buldu. Öğrenciler sertifikalarını Aliağa Belediye Meclis Üyesi Selma Orhan ve müzik eğitmenlerinin ellerinden aldılar.

YÜZLERCE ÖĞRENCİ KÜLTÜR VE SANATLA TANIŞIYOR
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa’da çocuklar ve gençler başta olmak üzere 7’den 70’e isteyen herkesin kültür sanat faaliyetlerine katılabildiği Belediye Konservatuarının her yıl ortalama 1500 kişiye eğitim verdiğini söyledi. Başkan Oğuz, “17 branşta verdiğimiz eğitimlerle özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz kültür sanat ile tanışıyor. Eğitimlerde yeteneklerini keşfediyor. Her yıl sonunda yaptığımız genç yetenekler şölenimizde çocuklarımızı, gençlerimizi gururla izliyoruz. Bu yılki kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.